Ne bocegi bilmiyorum ama giderlerden geliyor olabilir. Evin butun giderlerine su dok ve ustlerini kapat. Banyonun hvalandirmasini da kapat. Sonra bak bakalum bocekler gelecek mi.Eki Görüntüle 1232174 bu çok büyütmüş halim. yoksa çok küçük
bizim evdede türlü türlü haşeratlar üstümde yürürken hissedilmiyor bile
kulağıma burnuma girse fark etmem bile
çok sinir bozucu
sadece antrede varsa duvarları sirkeli suyla silmenin faydası olur.bu çok küçük hamam böceği yavrusunun şekli görünüyordur. bunun görünmüyor.telefon kamerasından çekip çok fazla büyüttüm
sadece iğne ucu kadar boyu.
antrede nemli birşey yok. copte durmaz. evimde çiçek yok. doğru düzgün halı da yok. antredelet sadece. diğer odalarda pek görmüyorum.
sadece antrede varsa duvarları sirkeli suyla silmenin faydası olur.
Kalorifer böcüğü sanırım bu.Resimde kendilerine benzettim.çok sıcak ve nemli bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Bun böcekler birçok yere yuva yapmış olabilirler ve analarını bulup yok etmezseniz hızla çoğalırlar.
Ayrıca evi ilaçlatmaktan başka çareniz yok gibi.
Birde binada başka dairelerde de varsa herkesin evi ilaçlatması gerek.
nemli bir yerde yaşamıyoruz. iç anadolu sayılır. tip olarak benziyor ama bu böcek çok küçük. iğne ucu kadar. minicik birşey. dikkatli bakmazsan sanki toz sanarsın. ama toz böceği gibi de değil.
sayı olarakta az. baydır görüyorum aslında. ama dün yağmur yağdıktan sonra romatizmaları mı azdı nedir daha çok gördüm. her günde orada olmuyorlar. mesela şimdi yok kalmamış. ama yakında gene görürüm.
İşte nem oldu çıktılar.Eski taşındığın evden eşyalarla bile gelmiş olabilir.Netten baktım kalorifer böceğine benziyor ama daha yavrusu gibi
üzülmeni istemem ama sirke bile fayda etmiyor bunlara.Parke aralarından,kapı aralarından çok çıkar bu böcekler.Anten mutfağa yakın mı?
antre yazacaktım yaüzülmeni istemem ama sirke bile fayda etmiyor bunlara.Parke aralarından,kapı aralarından çok çıkar bu böcekler.Anten mutfağa yakın mı?
üzülmeni istemem ama sirke bile fayda etmiyor bunlara.Parke aralarından,kapı aralarından çok çıkar bu böcekler.Anten mutfağa yakın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?