Hüsran....

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
merhaba kızlar..

Önceki konularımı hatırlıyosunuzdur.

Salı günü gebelik testim silik olarak çift çizgi göründü.
Ertesi gün hastaneye gittiğimde beta hcg değerim 7,35 dendi. Pozitif sonuc dendi.
Bu sabah hafif kanamam oldu doktora gittiğimizde değerlerim 4,5 e kadar düşmüş. Doktor gebelik yok söküleceksin dedi.
Ultrosonla kontrol etti herşeyin tertemiz dedi ama büyük bi hüsran oldu bizim için.
Bu işler ne kadar sıkıntılıymış. En güzeli herşeyi akışına bırakmak sanırım. O çizgilere pozitif değerlere bile aldanmamak gerekiyor galıba.

Bende bu ay çok heveslenmiştim her aydan farklıydı pkoluyum adet oldum malesefki artık takmıycam akışına bıraktm

Seni çok iyi anlıyorum ama pes etmeyeceğiz. Biz elimizden geleni yapacağız takdir Allahın. Bu ay olmadıysa bir daha ki aya odaklan .. çok üzücü bi durum ama bir daha ki ay için aklından çıkarmaya çalış.
Biliyorsun strese hiç gelmiyor bu durum malesef

Çocuk gelimesinin Ç sini bebek kelimesinin B sini duymak gelmiyor içimden. Akışına bırakıcam dediğin gibi. İnan adet günümü bile takip etmiycem çok üzüldüm çünkü

Çocuk gelimesinin Ç sini bebek kelimesinin B sini duymak gelmiyor içimden. Akışına bırakıcam dediğin gibi. İnan adet günümü bile takip etmiycem çok üzüldüm çünkü

Süper böyle olunca daha rahat kalınıyor. %80 i hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım diyor.
İnşallah güzel haberler vereceğimiz günler gelecek

canım sen hamile kalmışsın ama tutunamamış kimyasal olmuş belli ki tabii çok üzücü bende geçirdim 2 kere ama 3. de oğlum doğdu hamile kalabildiğini öğrendin en azından bozma moralini sakın yine olur inşallah demekki sağlıklı değildi kabul etmedi vücudun güzel şeyler düşün olumlu taraflarını ara her zaman

Olur dimi sonradan? Doktor ultrosonla baktı. Yumurtalıkların tertemiz hiç bişey yok gayet güzel dedi... şuan adet görmeye başladım. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bide biz geçen ay hep korunduk sadece 1 kere korunmadık. Doktor artık eskisi gibi değil bir kere korunmamakla zor artık filmlerde oluyor haftada en az 3 kere ilişki olması gerekiyor dedi. Sen kaç ay sonra hamile kalabildin tekrar?

çok oluyor canım hatırlamıyorum ki kaç ay sonra kaldığımı oğlum 8 yaşında çok şükür gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar canım bu da haftada 3 kez oluyor bu şekilde devam ederseniz yumurtlamanı takip etmene gerek yok denk geliyor zaten beslenmene çok dikkat et yumurtaların kaliteli olsun hazır gıdalar tüketme protein ağırlıklı beslen şekeri çıkar hayatından hazır içecekleride yumurtalarımız şekeri hiç sevmiyor maalesef eşinde sorun var mı bilmiyorum ama o da çok dikkat etsin beslenmesine canım protein ağırlıklı beslenmek en önemlisi her sabah mutlaka bir yumurta haşlayıp yiyin ama en en önemlisi çocuk fikrini pek düşünmeyin bunları sağlıklı olmak için yapın bebek için yapıyorumu atın kafanızdan olacak inşallah canım

Oo sizin çok zaman geçmiş üzerinden allah bağışlasın :) bu zamanda dediğiniz şeyleri yapmak o kadar zor ki yumurta bulmak onu bunu bulmak aşırı zor istanbul gibi bi yerde ama dediklerinizi araçtırıcam. Ve yapmaya calısıcam inşallah olur. Annelik doğamız gereği bize verilniş bi duygu hissetmeden bile insan cok etkileniyor... hayırlısı buymuş diyip şükretmek gerekiyor sanırım

Canım üzüntün haliyle hayal kırıklığın çok normal ama çok da uzatmamaya ve normale dönüp hayatı akışında yaşamaya devam et. Bi arkadaşımın kuzeni de seninki gibi kimyasal geçirdi doktoru hiç üzülme demek ki hamile kalabiliyorsun ve vücudun seni bişeylere hazırlıyor demişti hemen sonraki ay hamile kaldı şimdi 3,5 aylık oldu :) stres yapmadan devam gönlüne göre olur inşallah

Böyle şeyler duyunca nasıl seviniyorum allah hepinizden razı olsun. İnşallah benimde olur ama sanki hep öyle olucakmıl gibi gelyio. Bidaha 1 hafta geçmeden evde test bile yapmıycam

Böyle şeyler duyunca nasıl seviniyorum allah hepinizden razı olsun. İnşallah benimde olur ama sanki hep öyle olucakmıl gibi gelyio. Bidaha 1 hafta geçmeden evde test bile yapmıycam

Amin senden de inşallah. Tabi ki senin de bebeğin olacak aklına hep öyle olacak gibi şeyler getirme sadece kafaya takıp da stres yapma ve dediğin gibi adetin geçmeden de test yapma yeter gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…