Hüseyin Aygün : Din, cennet ve cehennem ile uyuşturulmuş milyonlar sorgulamıyor, düşü

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya

CHP'li vekil Hüseyin Aygün, Amberin Zaman'ın Müslümanlar hakkındaki aşağılayıcı söylemine destek verdi.
CNN Türk canlı yayınına konuk olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve gazeteci Amberin Zaman, Türkiye'deki seçmeni aşağılayıcı ifadeler kullanmıştı.

Amberin Zaman, Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye oy veren seçmenler için."yüzde 25-30'luk bir kitle hiçbir sorgulama yapmıyor".sözlerine."Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?"diyerek destek çıkmış, bir yandan da Müslümanlar'ı aşağılar bir tutum sergilemişti.

Amberin Zaman'ın bu çıkışına CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'den destek geldi. Aygün, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Tayyip'in küfrünü yiyen Amberin Zaman haklıdır: Din, cennet ve cehennem ile uyuşturulmuş milyonlar sorgulamıyor, düşünmüyor, itiraz etmiyor!"

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315963

İşte chp'ye oy verecekler tablo bu, seçim sizin.

adam bence haklı bir yandan DİN ALLAH KİTAP diceksin evinden çıkacak 100 trilyon hırsızlık parası sonra diceksinki ben dindarım bilmem neyip uyutulmuyosunuzda ne yapıyosunuz ayrıca bu adam yarın akp akp diye bağırsa bağrınıza basarsınız bakarayı makara yapanı bağrınıza bastığınız gibi önce sin ona cevap verinde ondan sonra milletin inancını tartışın bunun tartışması ülkede bulunan şunun bunun kılıyım diyen şuursuzlara düşmedi çok şükür inancımızıda yaşarız akp yede oy vermeyiz

E adam haklı. Bu adam acaba bizi kekliyor mu demeden "karım kızım senin olsun hz erdoğan" diyen insanlar bunlar. Diğer yanda da çok farklı bir şey yok. Chpye oy verecekler her tarafı görebiliyor neyseki. En azından büyük çoğunluluk. At gözlüklerini çıkarmak lazım.

Aygün resmen islamiyete ve müslümanlara hakaret ediyor ve siz hala haklı diyorsanız , siz o koyun dediğiniz akp seçmeninden daha koyunsunuz ki hakareti görmeyecek kadar bile gözleriniz kör olmuş.

Tipış tıpış sandıga gidip kılıçdaroğlu, herşeyim senin olsun al bende seninim mi diyeceksiniz acaba çok merak ediyorum?

Bunu chpli insanlar söylemiyor işte bunu anlatmıştım. Ayrıca chpli değilim, bu sonuca nereden ulaştınız anlamadım. :)

Chpli veya işçi partili veya bir başkası farkedermi. Ben seçtim beğensenizde beğenmesenizde oy vereceksiniz demektir bu. Yani senin herşeyin benimdir. Senin söz ve seçme hakkın yok demektir.

Doğru demiş, düz mantık bakarsanız her şeye düz baktığınız gibi bu sözleri de anlamazsınız. Ne zaman sorgulamayı öğrenirsiniz, oylarınızın hesabını sormayı öğrenirsiniz o zaman bu söz anlaşılır.

Dinsizlik, Allah yok, Kitap yok, Muhammed mecnun diye uyusturulmus bir beyinden ne bekleyebilirsiniz ki???????? ( kalkip da itiraz edecekseniz bu sozlerime o şahsa itiraz etmekle baslayin rica ederim )
Terbiyesiz, kalkmis nasil da konuşuyorlar. Ama herkesin bir sonu var. Onlarin da sonu gelecek inşallah. ..

cok dogru soylemis.anlayana ...

Allah bilir kiminki göstermelik kimin ki gerçek... en azından bas örtüsünü hizmetcilerin degil islamm dinin önemli bir degeri olduğunun farkındalar ya buda büyük bir başarı .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddiye almak mı !!!

DOĞRUMU SÖYLEMİŞ Mİ

BAŞKA NEYMİŞ Kİİ

Bİ GİT YA Bİ GİTTTT

Eklentiler

• $huseyin-aygunden-oldurulen-pkkli-kadinlarin-ailelerine-bassagligi-ziyareti-1301131200_m.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $huseyin-aygun_426861.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:

Elbette sonu gelsin. Ama Peygamber Efendiiz Hz Muhammet'i kibirli olarak nitelendirip beyanat veren kişinin de kırmızı plakalı makamlarda durdurulmaması lazım

Elbette sonu gelsin. Ama Peygamber Efendiiz Hz Muhammet'i kibirli olarak nitelendirip beyanat veren kişinin de kırmızı plakalı makamlarda durdurulmaması lazım

Evet, elbette. Annem bile dinime, Peygamberime hakaret ederse asla affetmem bi ton laf ederim.... AKPliyim diye de körü körüne bagli olacak değilim. Yanlış yanlıştır. ..

Evet, elbette. Annem bile dinime, Peygamberime hakaret ederse asla affetmem bi ton laf ederim.... AKPliyim diye de körü körüne bagli olacak değilim. Yanlış yanlıştır. ..

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Peygamber Efendimiz putlara bile hakaret edilmesini istememiş ümmetini uyarmıştır. Ki hak din İslamiyet çok kötü eleştirilere maruz kalıyor. Neden? Çünkü bilmediklerinden.

İşte chp'ye oy verecekler tablo bu, seçim sizin.

Her doğrunun chp de olduğunu savunmak yanlış olduğu kadar; her doğrunun akp de olduğunu savunmak da yanlıştır.

Ben Efkan Ala'da olduğu kadar ciddi bir hakaret görmedim. Türk vatandaşlarına uyuşturulmayın, aklınızı kullanın, düşünün telkinleri vermekte. Daha önce de Aziz Nesin'e kızanlar öldükten sonra Aziz Nesin'e hak vermişlerdi. Ki İslam dini de düşünmeyi, aklını kullanmayı telkin ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…