- Konu Sahibi menzil5453
-
İşte chp'ye oy verecekler tablo bu, seçim sizin.
adam bence haklı bir yandan DİN ALLAH KİTAP diceksin evinden çıkacak 100 trilyon hırsızlık parası sonra diceksinki ben dindarım bilmem neyip uyutulmuyosunuzda ne yapıyosunuz ayrıca bu adam yarın akp akp diye bağırsa bağrınıza basarsınız bakarayı makara yapanı bağrınıza bastığınız gibi önce sin ona cevap verinde ondan sonra milletin inancını tartışın bunun tartışması ülkede bulunan şunun bunun kılıyım diyen şuursuzlara düşmedi çok şükür inancımızıda yaşarız akp yede oy vermeyiz
E adam haklı. Bu adam acaba bizi kekliyor mu demeden "karım kızım senin olsun hz erdoğan" diyen insanlar bunlar. Diğer yanda da çok farklı bir şey yok. Chpye oy verecekler her tarafı görebiliyor neyseki. En azından büyük çoğunluluk. At gözlüklerini çıkarmak lazım.
Tipış tıpış sandıga gidip kılıçdaroğlu, herşeyim senin olsun al bende seninim mi diyeceksiniz acaba çok merak ediyorum?
Bunu chpli insanlar söylemiyor işte bunu anlatmıştım. Ayrıca chpli değilim, bu sonuca nereden ulaştınız anlamadım. :)
cok dogru soylemis.anlayana ...
Dinsizlik, Allah yok, Kitap yok, Muhammed mecnun diye uyusturulmus bir beyinden ne bekleyebilirsiniz ki???????? ( kalkip da itiraz edecekseniz bu sozlerime o şahsa itiraz etmekle baslayin rica ederim )
Terbiyesiz, kalkmis nasil da konuşuyorlar. Ama herkesin bir sonu var. Onlarin da sonu gelecek inşallah. ..
Elbette sonu gelsin. Ama Peygamber Efendiiz Hz Muhammet'i kibirli olarak nitelendirip beyanat veren kişinin de kırmızı plakalı makamlarda durdurulmaması lazım
Evet, elbette. Annem bile dinime, Peygamberime hakaret ederse asla affetmem bi ton laf ederim.... AKPliyim diye de körü körüne bagli olacak değilim. Yanlış yanlıştır. ..
İşte chp'ye oy verecekler tablo bu, seçim sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?