M Mavigolge Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2021 23 -29 13 Temmuz 2021 Konu Sahibi Mavigolge #1 Merhaba, Hüseyin Altun Bey'e burun estetiği yaptıran var mı? Süreç nasıldı? Burnunuzdan memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :))
Merhaba, Hüseyin Altun Bey'e burun estetiği yaptıran var mı? Süreç nasıldı? Burnunuzdan memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :))
M muyn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 20 4 33 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Mavigolge #2 Amelıyat oldunuz mu ben de olmak ıstıyorum doktor arastırıyorum memnun kaldınızmı?
M muyn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2021 20 4 33 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Mavigolge #3 Amelıyat oldunuzmu ben de doktor arastırıyorum
M Mavigolge Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2021 23 -29 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Mavigolge #4 Hayır olmadım Sertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyattan sonra memnuniyetim için sizi bilgilendiririm
Hayır olmadım Sertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyattan sonra memnuniyetim için sizi bilgilendiririm
T tiramisupanter Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2021 15 7 22 30 Aralık 2021 Konu Sahibi Mavigolge #5 Mavigolge .!.: Hayır olmadım Sertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyattan sonra memnuniyetim için sizi bilgilendiririm Genişletmek için tıkla... Ne kadara oldunuz?
Mavigolge .!.: Hayır olmadım Sertuğ Sinan Ege'ye ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyattan sonra memnuniyetim için sizi bilgilendiririm Genişletmek için tıkla... Ne kadara oldunuz?