Hürsultan Tencere Takımı kullanan varmı?

Beerrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
8
0
36
Adana
Ben çeyizim için Hürsultan Çelik dekorlu tencere seti ve future gastro teflon(döküm) set aldım satıcı hürsultanı çok övdü fakat internette hiç kullanıcı yorumu bulamıyorum aranızda kullananlar varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Evet canım Hürsultan. görüntüsü çok kaliteli duruyor ama neden hiç ün yapmamış merak ediyorum kafam karıştı

ilk kez duydum ama şöyle bir araştırdım da, 77den beri sektördelermiş, alüminyum döküm imalatıyla başlamışlar. Ürün modellerini gördüm kullanışlı ve kaliteli bir görüntüsü var.

olumlu yorum görmemekle birlikte 2 olumsuz yorum okudum şimdi.
1 - tencerenin cam kapağının ocakta iken patlayıp tuz buz olması,
2 - tencere saplarının ilk kullanımda renk değiştirip sonrasında ise hepsinin yanması

Son düzenleme:
evet ürünleri çok kaliteli görünüyo ayrıca cam kapağı çok sağlam duruyo ve borcam kalınlığında. HÜR SULTAN
sitesinde de var aldığım takımın aynısı tek kafamı karıştıran bu kadar kaliteliyse piyasada neden çok duyulmuyo bu marka.

annem kullanmak için hürsultanın tenceresini aldı teflon ve iyi çıkmadı canım bir iki kullanımdan sonra teflon çıkmaya başladı tahta kaşık kullanıldığı halde

canım bende bu markadan aldım daha nişanlıyım kullanmadım ama bazen bende düşünüyorum acaba bilinmedik bişey aldım sorun olurmu diye.
satıcı okdar ısrar edip kafamı karıştırdı ki sanırım beyin fırtınası yapıp aklım karıştı p bnde aldım. birde benim epey kalabalık bir setti. bakalım ileride göreceğiz ne olacağını ama inşallah iyi çıkar

arkadaşlar bende seti var yıllardır kullanıyorum bu markayı hala pırıl pırıl sapasağlam içiniz rahat olsun ..

Back
X