hürriyet akademi

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
merhaba arkadaşlar.bir kaç gündür tv de hürriyet akademi reklamları dönüp duruyor.merak ettim ve sitesinde inceleme yaptım.kafama yattı aslında ama sizlerinde görüş ve düşüncelerini almak istedim.parakendecilik,turizm ve otelcilik,satış ve pazarlama ile büro yönetimi sertifika proğramları düzenleyeceklermiş.katılmak için hürriyet gazetesinden 49 kupon toplayacakmışız.sonra bize kitaplar vereceklermiş ve belli şehirlerde seminerler düzenlenecek ve bizleride çağıracaklarmış.sonra sponsor firmalar var onlar bu programa katılanlara daha çabuk iş bulma fırsatı tanıyacaklarmış.ayrıca yenibiriş.com sitesinde de bizim önceliğimiz olacakmış iş bulma açısından ......vs.daha pek çok şey yazıyor.ben kamu yönetimi mezunuyum.ne yazıkki işsizim.büro yönetimi veya satış ve pazarlamaya katılmayı düşünüyorum.siz nasıl buldunuz?benim gibi katılmayı düşünen arkadaşlar varmı aranızda?görüşlerimizi paylaşalım

hürriyet kariyeri bende araştırdım bence eğitimin zararı olmaz hele staj falan demiş yani ii olursan garanti iş var der gibi reklamda.Şahsen ben üniversiteden bu yaz mezun oldum ve iş bulmak için gördüğüm tek özellik ne üniversite ne bölüm ne aldığın eğitim bu memlekette ingiliz gibi ingilizce konuşuyorsan bütün kapılar açık ....
hürriyet kariyeri beğendim sponsor firmalar süper hepsinin sektöründe bir ağırlığı var.Belki bende başvururum

Bende katılıcam programa ama öyle çok fazla ümit bağlamamak lasım bi yandan aofte kamu okuyorum bikaç extra sertifika almaktan bişi olmaz yanlız ne zmn başlıcak tam olarak bilgin varmı songül

merhaba arkadaşlar.bende kamu yönetimi mezunuyum ve büro yönetimi dalında sertifika almak istiyorum.thalix arkadaşım ilk sertifika parakendecilik dalında verilicek ve ilk kupon yarın.sen ne düşünüyosun.bizim bölüm için en ideal sertifika hangisi olur sence?satış ve pazarlamada olabilir ama kredi kartı satışında falan çalışmak istemiyorum.ben daha çok masa başı bir iş istediğim için büro yönetimi daha iyi olur diye düşündüm

Hurriyetin sitesinde inceledim en uygunu büro yönetimi(masa başı işi olarak) bence diğerleri çok uygun gibi görünmüyor. Ama hurriyet bu eğitime devam edecekmiş Farklı hizmetlerde sunucaklarmış Bu başlangıç paketi gibi bişiymiş okuduklarıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…