• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem yağı.

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
selam bayanlar iyi aksamlar bu hürrem yağı hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı ? Bir faydasını gördünüz mü kullananlar?

selam bayanlar iyi aksamlar bu hürrem yağı hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı ? Bir faydasını gördünüz mü kullananlar?
valla benim eşim almış ama ben bi faydasını görmedim belkide düzenli bi şekilde kullanmadığım içinde olabilir ama ilk denemede faydasını görüyorsunuz demişlerdi ama bende bi degişiklik olmadı :(

valla benim eşim almış ama ben bi faydasını görmedim belkide düzenli bi şekilde kullanmadığım içinde olabilir ama ilk denemede faydasını görüyorsunuz demişlerdi ama bende bi degişiklik olmadı :(

hadi ya bende çok merak ettim nasıl sonuç alıyorlar diye ama düzenli kullanmayı bir deneseydiniz bence

Tatlım ben kardeşimle(erkek) konuşurken bu hürrem yağını bana okulda bir erkek arkadaşının kullandığını ama aksine dahada

tüylendiğini söyledim ve kaşları ve kollarında da tüy artması olduğunu söylemişti..

Bende alıcaktım allahtan muhapeti açıldı da öğrendim:34:

Tatlım ben kardeşimle(erkek) konuşurken bu hürrem yağını bana okulda bir erkek arkadaşının kullandığını ama aksine dahada

tüylendiğini söyledim ve kaşları ve kollarında da tüy artması olduğunu söylemişti..

Bende alıcaktım allahtan muhapeti açıldı da öğrendim:34:

aaaaaaa ciddimisinn bak bundan cok korkuyordum düşünmedim değil aklıma geldi buuu...

hadi ya bende çok merak ettim nasıl sonuç alıyorlar diye ama düzenli kullanmayı bir deneseydiniz bence

hala 5 tane şişe var ama ne biliyim sabah akşam sürün diyo sabah işe giderken zor kalıyorum akşam gelince yorgun oluyorum o yuzden düzenli kullanamıyorum eger işden felan çıkarsam o zaman düzelli bi şekilde kullanırım artık :)

Son düzenleme:
Bu yağlar ya içinde parfüm veya adının konulduğu bitkinin esanslı(mesela kaysı yağı) ayçiçek yağı yada petrol türevi olan likit parafin oluyor. Karınca yağı efsanesi vardı tüy azaltan ne çıktı ayçiçek yağı ve bakanlık piyasadki karınca yağlarını toplattı :) Suna Dumankaya da bir analiz ettiriyorpisaydaki yağların çoğu likit parafinli. Çok temkinli yaklaşmak gerek ve böyle şeylere inanmıyorum, ottan falan yapılan yağsız tarifler artık tercihim benim. Siz de bunları deneyin derim ama yine siz biirsiniz.

Hürremin bir yagi kalmisti cikmayan
bence böyle seylere inanmayim arkadaslar
ne sorun varsa doktora gidin :)

Hürrem(hamam otu) yağı yüzüm için kullandım yakın zamanda ben 6 sean sürdürmedim 1 buçuk şişe bitti normalde 6 şişe kesin çözümmüş, ben denemek için yüzüme uyguladım, göz altı hariç komple gıdığıma kadar sürdüm(yüzümü alırım), üşengeçlikten yada verdiği etki biraz ferahlattımı nedir bilmiyorum, tüylerim %70 oranında azaldı. Normalde kıllı tüylüyümdür genetik birazda hormonsal sanırım, aldıktan 3-4 gün sonra tüyler kıl olarak kendini gösterirdi, beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. Bunu kullandıktan sonra, yaklaşık 2 haftaya anca çıkıyor alınacak gibi üstelik rengi açıldı. Orjinal ürünü kullanmak gerekiyormuş araştırmıştım netten çok fazla, hatta burdanda bakmıştım.. Şu üşengeçliğim olmasa, heryerime uygulamak istiyorum ama bakalım, nasılsa çözümü buldum diyorum. Öyleki 8 seans lazere gittiğim halde bırakıp buna döndüm, iyiki dönmüşüm diyorum. Herkeste aynı etkiyi veririmi bilemem tabi..

Hürrem(hamam otu) yağı yüzüm için kullandım yakın zamanda ben 6 sean sürdürmedim 1 buçuk şişe bitti normalde 6 şişe kesin çözümmüş, ben denemek için yüzüme uyguladım, göz altı hariç komple gıdığıma kadar sürdüm(yüzümü alırım), üşengeçlikten yada verdiği etki biraz ferahlattımı nedir bilmiyorum, tüylerim %70 oranında azaldı. Normalde kıllı tüylüyümdür genetik birazda hormonsal sanırım, aldıktan 3-4 gün sonra tüyler kıl olarak kendini gösterirdi, beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. Bunu kullandıktan sonra, yaklaşık 2 haftaya anca çıkıyor alınacak gibi üstelik rengi açıldı. Orjinal ürünü kullanmak gerekiyormuş araştırmıştım netten çok fazla, hatta burdanda bakmıştım.. Şu üşengeçliğim olmasa, heryerime uygulamak istiyorum ama bakalım, nasılsa çözümü buldum diyorum. Öyleki 8 seans lazere gittiğim halde bırakıp buna döndüm, iyiki dönmüşüm diyorum. Herkeste aynı etkiyi veririmi bilemem tabi..

cokk tatmin edici bi cevap oldu tesekkur ederim dökülüyormu sararıyormu yani? yoksa her ikisidemi?

bu yağların orjinalini bulmak da büyük sıkıntı canım
bunu da gözardı etme bence
:31:

cokk tatmin edici bi cevap oldu tesekkur ederim dökülüyormu sararıyormu yani? yoksa her ikisidemi?

Tatmin etmesine sevindim canım, işine yaradıysa ne mutlu bana.. Şöyle söyliyim daha geç çıktığını ve seyreldiğini gördüm. Yani eskiden 10 kökten çıkıyorsa şimdi 4-5 kökten çıkıyor diyebilirim ve daha ince çıkıyor. Üstelik ben tam senasını yapmadığım halde. Üşengeçlik olmasa eminimki daha kesin çözümü görebilicem.. Ama en yakın zamanda tekrarlamayı düşünüyorum, sonunu getirmeyi. Bir arkadaşta demiş, bunun orjinali olması şart bir marka adı var bilemiyorum vermek ne kadar doğru ama ben yazayım kural ihlaliyse kaldırırlar zaten 'Metin'markası var bunun orjinalini alıp kullanmak lazım, aksi halde sonuç almak imkansızmış netten epey bir araştırmıştım..

Ben bu yağı metin ilaçtan aldım . Sonra ağda yaptım ve 5 gece yatmadan önce sürdüm ve yıkamadan yattım . Ağda yaptığımda tek tük kalanlar şu an resmen kıl yeni çıkanlar ise tüy bir kaç seansta onlarda tamamen bitecek , ben çok memnun kaldım denemek için 1 şişe almıştım şimdi artık yeni sipariş vereceğim

Çok uzun zamandır bu yağı araştırıyorum. Hatta siteye dün gece sırf bunun için üye oldum aranıza katıldım. Çoğu konuda önce yorumlarınızı okuyordum zaten, şimdi daha yakından takip edicem. Dün gece bu konu ile ilgili neredeyse her türlü yorumu okudum inceledim. Polikistik Over olduğu için hormonlar aldı başını gidiyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıncı insanın bütün özgüvenini götürüyor. Sen az da olsa faydasını görmüşsün bende karar verdim en kısa zamanda sipariş vericem, umarım kurtulucam artık bu dertten denemediğim bişey kalmadı zaten epilasyon hariç. Buna da bi umut deyip başlıycam. :D

Ben yağın markasının ismiyle oluşturulan sitelerden çok yağı üreten firmanın sitesinden almayı düşünüyorum. Benim bahsetiğim yerde yağın orjinal olup olmadığını hologram numarasını girerek de öğrenebiliyorsun. Ne biliyim bana daha güvenli geldi.

Çok uzun zamandır bu yağı araştırıyorum. Hatta siteye dün gece sırf bunun için üye oldum aranıza katıldım. Çoğu konuda önce yorumlarınızı okuyordum zaten, şimdi daha yakından takip edicem. Dün gece bu konu ile ilgili neredeyse her türlü yorumu okudum inceledim. Polikistik Over olduğu için hormonlar aldı başını gidiyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıncı insanın bütün özgüvenini götürüyor. Sen az da olsa faydasını görmüşsün bende karar verdim en kısa zamanda sipariş vericem, umarım kurtulucam artık bu dertten denemediğim bişey kalmadı zaten epilasyon hariç. Buna da bi umut deyip başlıycam. :D

Teşekkür ederim öncelikle. Evet azda olsa faydasını gördüm ancak daha başındaydım üşengeçlikten birde verdiği etkinin bana şimdilik yettiğinden bıraktım. Yine alıp devam etmeyi düşünüyorum tamamen kurtulmak adına yada en azından seans sonunu merak ediyorum bunun için.. Umarım faydasını görürsün.. Ben orjinalini aktardan aldım, sitede 20 tl gibi birşeydi sanırım ben 12 tl ye aldım aktardan, denemek için fazla almadım 2 şişe aldım eve geldim, siteden hologramını sorgulattım msj geldi mail adresime aldığınız ürünümüz orjinaldir diye.. Özellikle aktarda da baktım hologramına felan.. Bu yüzden içim rahat kullandım, devamınıda getiricem en kısa zamanda..

Teşekkür ederim öncelikle. Evet azda olsa faydasını gördüm ancak daha başındaydım üşengeçlikten birde verdiği etkinin bana şimdilik yettiğinden bıraktım. Yine alıp devam etmeyi düşünüyorum tamamen kurtulmak adına yada en azından seans sonunu merak ediyorum bunun için.. Umarım faydasını görürsün.. Ben orjinalini aktardan aldım, sitede 20 tl gibi birşeydi sanırım ben 12 tl ye aldım aktardan, denemek için fazla almadım 2 şişe aldım eve geldim, siteden hologramını sorgulattım msj geldi mail adresime aldığınız ürünümüz orjinaldir diye.. Özellikle aktarda da baktım hologramına felan.. Bu yüzden içim rahat kullandım, devamınıda getiricem en kısa zamanda..

aa canım ozaman bende aktardan almayı dusunuyorum madem oyle...

aa canım ozaman bende aktardan almayı dusunuyorum madem oyle...

​Canım o markayı bulursan 1 tane orjinal olup olmadığını anlamak için al eve gel netten bak, orjinaliyse git geri kalan kısmını oradan al oldumu, iyice emin ol orjinal olup olmadığından..

​Canım o markayı bulursan 1 tane orjinal olup olmadığını anlamak için al eve gel netten bak, orjinaliyse git geri kalan kısmını oradan al oldumu, iyice emin ol orjinal olup olmadığından..

merhabalar bu yağı yaklaşık 4 aydır bütün vücuduma kullanıyorum azalma yok diyemem azaldı ama tamamen bitmiyo bi siteden aldım orjinal değilmiş hologram sorgulama yaptım geri gönderdim bana yine sahte ürün yolladılar tekrar tekrar uğraşmak istemedim zaten 6 kutusunu 50 tl ye almıştım fazla bi para değildi ama o bile işe yaradığına göre orjinali tamamen bitirir diye düşünüyorum kızlar sizde alıcaksanız internetten almayın sahtesini gönderiyolar uğraşırsınız sonra benim gibi bi aktarda sordum tanesi 20 tl metin ilacın orjinal ama en az 6 seans kullanım için çok pahalı geldi bana açıkçası birde sorum olucak orjinalini kullananlar bize sonuçlarını yazarlarsa sevinirim :)

Back