Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim eşim almış ama ben bi faydasını görmedim belkide düzenli bi şekilde kullanmadığım içinde olabilir ama ilk denemede faydasını görüyorsunuz demişlerdi ama bende bi degişiklik olmadıselam bayanlar iyi aksamlar bu hürrem yağı hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı ? Bir faydasını gördünüz mü kullananlar?
valla benim eşim almış ama ben bi faydasını görmedim belkide düzenli bi şekilde kullanmadığım içinde olabilir ama ilk denemede faydasını görüyorsunuz demişlerdi ama bende bi degişiklik olmadı
Tatlım ben kardeşimle(erkek) konuşurken bu hürrem yağını bana okulda bir erkek arkadaşının kullandığını ama aksine dahada
tüylendiğini söyledim ve kaşları ve kollarında da tüy artması olduğunu söylemişti..
Bende alıcaktım allahtan muhapeti açıldı da öğrendim
hadi ya bende çok merak ettim nasıl sonuç alıyorlar diye ama düzenli kullanmayı bir deneseydiniz bence
Hürrem(hamam otu) yağı yüzüm için kullandım yakın zamanda ben 6 sean sürdürmedim 1 buçuk şişe bitti normalde 6 şişe kesin çözümmüş, ben denemek için yüzüme uyguladım, göz altı hariç komple gıdığıma kadar sürdüm(yüzümü alırım), üşengeçlikten yada verdiği etki biraz ferahlattımı nedir bilmiyorum, tüylerim %70 oranında azaldı. Normalde kıllı tüylüyümdür genetik birazda hormonsal sanırım, aldıktan 3-4 gün sonra tüyler kıl olarak kendini gösterirdi, beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. Bunu kullandıktan sonra, yaklaşık 2 haftaya anca çıkıyor alınacak gibi üstelik rengi açıldı. Orjinal ürünü kullanmak gerekiyormuş araştırmıştım netten çok fazla, hatta burdanda bakmıştım.. Şu üşengeçliğim olmasa, heryerime uygulamak istiyorum ama bakalım, nasılsa çözümü buldum diyorum. Öyleki 8 seans lazere gittiğim halde bırakıp buna döndüm, iyiki dönmüşüm diyorum. Herkeste aynı etkiyi veririmi bilemem tabi..
cokk tatmin edici bi cevap oldu tesekkur ederim dökülüyormu sararıyormu yani? yoksa her ikisidemi?
Hürrem(hamam otu) yağı yüzüm için kullandım yakın zamanda ben 6 sean sürdürmedim 1 buçuk şişe bitti normalde 6 şişe kesin çözümmüş, ben denemek için yüzüme uyguladım, göz altı hariç komple gıdığıma kadar sürdüm(yüzümü alırım), üşengeçlikten yada verdiği etki biraz ferahlattımı nedir bilmiyorum, tüylerim %70 oranında azaldı. Normalde kıllı tüylüyümdür genetik birazda hormonsal sanırım, aldıktan 3-4 gün sonra tüyler kıl olarak kendini gösterirdi, beyaz tenli ve siyah tüylüyüm. Bunu kullandıktan sonra, yaklaşık 2 haftaya anca çıkıyor alınacak gibi üstelik rengi açıldı. Orjinal ürünü kullanmak gerekiyormuş araştırmıştım netten çok fazla, hatta burdanda bakmıştım.. Şu üşengeçliğim olmasa, heryerime uygulamak istiyorum ama bakalım, nasılsa çözümü buldum diyorum. Öyleki 8 seans lazere gittiğim halde bırakıp buna döndüm, iyiki dönmüşüm diyorum. Herkeste aynı etkiyi veririmi bilemem tabi..
Çok uzun zamandır bu yağı araştırıyorum. Hatta siteye dün gece sırf bunun için üye oldum aranıza katıldım. Çoğu konuda önce yorumlarınızı okuyordum zaten, şimdi daha yakından takip edicem. Dün gece bu konu ile ilgili neredeyse her türlü yorumu okudum inceledim. Polikistik Over olduğu için hormonlar aldı başını gidiyor. Bu durum gerçekten çok can sıkıncı insanın bütün özgüvenini götürüyor. Sen az da olsa faydasını görmüşsün bende karar verdim en kısa zamanda sipariş vericem, umarım kurtulucam artık bu dertten denemediğim bişey kalmadı zaten epilasyon hariç. Buna da bi umut deyip başlıycam.
Teşekkür ederim öncelikle. Evet azda olsa faydasını gördüm ancak daha başındaydım üşengeçlikten birde verdiği etkinin bana şimdilik yettiğinden bıraktım. Yine alıp devam etmeyi düşünüyorum tamamen kurtulmak adına yada en azından seans sonunu merak ediyorum bunun için.. Umarım faydasını görürsün.. Ben orjinalini aktardan aldım, sitede 20 tl gibi birşeydi sanırım ben 12 tl ye aldım aktardan, denemek için fazla almadım 2 şişe aldım eve geldim, siteden hologramını sorgulattım msj geldi mail adresime aldığınız ürünümüz orjinaldir diye.. Özellikle aktarda da baktım hologramına felan.. Bu yüzden içim rahat kullandım, devamınıda getiricem en kısa zamanda..
aa canım ozaman bende aktardan almayı dusunuyorum madem oyle...
​Canım o markayı bulursan 1 tane orjinal olup olmadığını anlamak için al eve gel netten bak, orjinaliyse git geri kalan kısmını oradan al oldumu, iyice emin ol orjinal olup olmadığından..