• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Hürrem tacı modeli yardım istiyorumm

incifincan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
36
0
36
Eskişehir
arkadaşlar merhaba..
benim bir ricam olacak. esarbımın üzerine kendim yapacağım fes ya da hürrem tacı gibi bir şey takmak istiyorum. fikirleriniz ve bu konuda fotoğraf varsa arşivinizde ekleyebilir misiniz?
Osmanlı Kıyam dizisinde Türkan Şoray'ın başında görmüştüm bikaç model. Ama nasıl birşey oması gerektiğine karar veremedim henüz.

bir de duvağımı alt kısmından mı takmam gerekir?fikir verirseniz çok sevinirim.

gelinlik siyah olan modelde olacak krem rengi tabiki:)

diğer gelin taclarını da çok begendim ama bulabilir miyim acaba Türkiye' de.

Eklentiler

• $photo.jpg
    $photo.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 907
  • $gothic-black-long-sleeved-taffeta-winter-wedding-gown.jpg
    $gothic-black-long-sleeved-taffeta-winter-wedding-gown.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 209
cnm hala arıo musun bilmiorm ama bişi ararken şu siteyi buldum :) hürrem tacı fln görünce aklıma geldin :) aradıın şey bu mu acaba?modeller biraz korkunç ama umarım yüregin dayanır buna :))))

siparisveriyorum.com

cnm hala arıo musun bilmiorm ama bişi ararken şu siteyi buldum :) hürrem tacı fln görünce aklıma geldin :) aradıın şey bu mu acaba?modeller biraz korkunç ama umarım yüregin dayanır buna :))))

siparisveriyorum.com

Valla konu sahibini bilmem ama ben de bu konuyu açmıştım, verdiğin sitedekilere bayıldım ve fiyatları da yanlarında..
Teşekkür ediyorum:))))

siparisveriyorum.com

Valla konu sahibini bilmem ama ben de bu konuyu açmıştım, verdiğin sitedekilere bayıldım ve fiyatları da yanlarında..
Teşekkür ediyorum:))))

Back