- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
- Konu Sahibi kelebeeekk
-
Kızlar Hürrem sultanın saç rengi tam olarak nedir bilen var mı? beni Hürreme benzetiyorlar ve bu rengin çok yakışacağını söylüyorlar. ama cesaretimi toplamayamadım..bir de bu rengi kendim elde edemem değil mi?
Hürrem'in saç rengi LOREAL MAJİREL 7.43 tür ve oksidan olarak %9luk oksidan seçilmelidir. Eğer saç 8 numaradan daha koyu tonda ise saç ilk önce açılmalıdır. Bu renk doğrudur, Aralık ayında arkadaşıma bu rengi uygulattırdım kuaföre işte bu renkKusura bakmayın arkadaşım olduğundan yüzünü sildim)
Eki Görüntüle 729761
Çok renk belli olmadı fakat çok beğenmişti arkaşım hala kullanıyor.
artık bakırımmm :)) çok hoşuma gitti.beyaz tenliler gönül rahatlığıyla yapabilirler..
bu renkten daha koyu oldu benimki yani kızıla dönük gibi ama 1 haftaya ancak oturmaya başlar renk dedi kuaförüm..
Hürrem'in saç rengi LOREAL MAJİREL 7.43 tür ve oksidan olarak %9luk oksidan seçilmelidir. Eğer saç 8 numaradan daha koyu tonda ise saç ilk önce açılmalıdır. Bu renk doğrudur, Aralık ayında arkadaşıma bu rengi uygulattırdım kuaföre işte bu renkKusura bakmayın arkadaşım olduğundan yüzünü sildim)
Eki Görüntüle 729761
Çok renk belli olmadı fakat çok beğenmişti arkaşım hala kullanıyor.
bu biraz daha koyu gibi acaba sondaki 3 rakamı kızıllık vermedimi..hürremin daha bir sarı bakır gibi ne dersiniz..gerçi siz benden daha bilgilisiniz..bende tutturamadığım için bir türlü o rengi sormak istedim..majirel 7.40 nasıl sizce
turuncu kızıl diye bir renk var direkt Hürrem midir nedir onun saçına sahip oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?