Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem Sultan'ın saç rengi nedir?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Meryem Üzerli saç rengi , Hürrem sultan saç rengi ...

Muhteşem yüzyıl dizisinin eski (Meryem Üzerli ) Hürrem sultanının saç rengi kadınlar tarafından halen çok merak ediliyor ve birçok bayan hala Hürrem saç rengi arıyor ve saçlarını Hürrem Sultan'ın saç rengine boyatmak için çabalıyor. Hürrem'in saç rengine bazıları irlanda kızılı bazıları karamel bazıları da bakır ve başka ton boyaların karışımı diyorlar. Meryem Üzerli saç renginin tarçın ve bakır kızılı boyanın karışımından elde edilen tarçın kızıl renk olduğunu açıklamıştı.

Hürrem Sultan'ın bu açıklaması sonrasında evde birçok kadın hürrem saç rengini tutturabilmek için uğraşmaya başladılar bu nedenle zarar görmüş saçlarla kadınlar kuaför salonlarına koşmaya başladılar.Saç rengi koyu olan bayanların evde bu rengi tutturmaları oldukça imkansız görünüyor.Hürrem saç rengine sadece uzman kuaförlerde sahip olabilirsiniz.Bu saç rengi birçok işlem sonrası ortaya çıkacak bir renktir.Sizde Hürrem saç rengini beğeniyor ve böyle bir saça sahip olmak istiyorsanız önce güveneceğiniz bir kuaför bulmalısınız ne istediğinizi söyledikten sonra gerisini ona bırakmalısınız.

aman bıraktı gitti, kimse bu renk boyamasın...
mümkünse bu renk saçı olanlar, protesto için mavi siyah yapsın

palette tarçın bakır bu rengi veriyor.

sarı saçlarımdan sonra çok heveslendim ve gidip alıp boyadım.sonuç mu berbat!tutmuyor,akıyor ,cayip bir renk alıyor. haftada iki hatta üç kez boyamak zorunda kaldım.yoğun açıcılarla sarı yaptığımda bile bu kadar yıpratmadım saçımı.yatağım,yastığım,gömleklerimin yakası hep turuncu oldu bi saçım o rengi tutmadı.denemeyin derim.

Saçımı asla bu renge boyamam.. Gerçi ben sarıdan başka renge asla boyamam
Ama Meryem'e yakışıyordu orası ayrı konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…