- Konu Sahibi Esmeeralda
-
ya bu ne biçim iştir albüm görmek için 25 yorum yapmam gerekirmiş((
sanırım hürrem daha sık boyuyor saçını.dizi her hafta yayınlanmasına rağmen hiç dibinin çıktığını da görmedim ben
evet ben de görmedim. sık sık boyamak lazım bakır saçı canlı durması için. başka yapacak birşey yok maalesef.
Hayir canim Meryemin sacinin renginin acik olmasinin hic bir alakasi yok cunku ben gecenlerde Mrrve Bolugura twitterdan sordum nasil kizila boyatin diye oda ilk önce saclarimi actirip sonra boya islemi yaptirdim cevabi verdi.Belki Meryem Uzerlinin kuaforu daha iyidir
Ya da sac rengi daha aciktir guzel tutmustur
Bence Merve hep siyah sacli kalsin kizil hos olmamis ona
Bi de zaten dogal kizil olmadigini bildigimden bi garip geldi ya
Ama Meryem'in masallahi var kadin tas gibi :)
Hayir canim Meryemin sacinin renginin acik olmasinin hic bir alakasi yok cunku ben gecenlerde Mrrve Bolugura twitterdan sordum nasil kizila boyatin diye oda ilk önce saclarimi actirip sonra boya islemi yaptirdim cevabi verdi.
Hayir canim ben okudum onu.Reklamda oynarken saclarini ayni zamanda masa fön ve bir kac renge boyamislar tabiiki saclari bu kadar isleme dayanamamis yanmis.Yoksa 2 yildir dizide oynuyor saclari hep bakimli guzel.istediği kadar iyi kuaför iyi ürün olsun neredeyse 2 haftada 1 boyatmak gerek saçı okadar canlı olması için. o da yıpratır elbet. zaten google da aratırsanız meryem uzerlinin saçının yandığına dair bi haber çıkmıştı bi ara görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?