Saç Rengi ve Saç Boyama Hurrem Sultan VS Zeynep (Kuzey Guney) kizili saclar <333

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Arkadaslar Meryem Uzerli nam-i diger Hurremi herkes kizili saclariyla sevdi.Hatirlarsaniz Merve Bolugur ilk önce Kuzey Guneye giris yaptiginda Zeynepin saclari kiziliydi ama sonrasinda sac boyasi akmaya turunclasmay basladi ardindan yine boyamasina ragmen ilk önceki kizili rengi elde edemedi.Sonrasindada hayranlari begemedigi icin siyaha döndu.Sorum söyle Hurrem ve Zeynebin her ikisininde saclari kizili ama ben bir defada olsun Hurremin sacinin aktigini görmedim.Hep ayni guzel bakimli kizili saclar.Bunun sirrini bilen var mi?

Belki Meryem Uzerlinin kuaforu daha iyidir
Ya da sac rengi daha aciktir guzel tutmustur

Bence Merve hep siyah sacli kalsin kizil hos olmamis ona
Bi de zaten dogal kizil olmadigini bildigimden bi garip geldi ya
Ama Meryem'in masallahi var kadin tas gibi :)

Hayir canim Meryemin sacinin renginin acik olmasinin hic bir alakasi yok cunku ben gecenlerde Mrrve Bolugura twitterdan sordum nasil kizila boyatin diye oda ilk önce saclarimi actirip sonra boya islemi yaptirdim cevabi verdi.

Hayir canim Meryemin sacinin renginin acik olmasinin hic bir alakasi yok cunku ben gecenlerde Mrrve Bolugura twitterdan sordum nasil kizila boyatin diye oda ilk önce saclarimi actirip sonra boya islemi yaptirdim cevabi verdi.

Bence kahve-kizil daha iyi olurdu onun icin

Ama sac acik olursa daha iyi tutmaz mi?

istediği kadar iyi kuaför iyi ürün olsun neredeyse 2 haftada 1 boyatmak gerek saçı okadar canlı olması için. o da yıpratır elbet. zaten google da aratırsanız meryem uzerlinin saçının yandığına dair bi haber çıkmıştı bi ara görürsünüz.

Hayir canim ben okudum onu.Reklamda oynarken saclarini ayni zamanda masa fön ve bir kac renge boyamislar tabiiki saclari bu kadar isleme dayanamamis yanmis.Yoksa 2 yildir dizide oynuyor saclari hep bakimli guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…