• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem Sultan seyircisiz öldü

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[FONT=pt_sansregular]Hürrem Sultan seyircisiz öldü

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]
fft81_mf2146420.Jpeg
[/FONT][FONT=pt_sansregular]02/05/2014 09:26[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Muhteşem Yüzyıl'ın 134. bölümünde Hürrem Sultan tam 33 dakikada öldü. Dizinin reytingi Pargalı ve Şehzade Mustafa'nın ölümlerinin gerisinde kaldı

[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]

Radikal.com.tr - Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'in ölümü 23.33 izlenme oranıyla Pargalı ile Şehzade Mustafa'nın öldüğü sahnelerinin gerisinde kaldı.

Hürrem Sultan'ın ölüm sahnesi beklenen ilgiyi görmedi. Hürrem'in vedası Pargalı ile şehzade Mustafa'nın öldüğü bölümlerin yarısı kadar izlendi.

Hürrem’in ölümü 33 dakika sürdü. Sosyal medya coştu. ‘Bitsin artık bu can çekişme’, ‘Öl Hürrem’, ‘9 canlı Hürrem’ şeklinde tweet’ler atıldı.(Gazetevatan- Posta )

[/FONT]http://www.radikal.com.tr/hayat/hurrem_sultan_seyircisiz_oldu-1189817

meryem uzerlinin gitmesinin dizi icin nasil bi kayip oldugu birkez daha belli oldu :-\

Meryem Üzerlinin rolünü üstlenmek kolay olmadı :19::19::19::19:

Meryem kendisi çıktı gitti diziden ne yapacaktı insanlar. Kıyaslama yapılması çok saçma. Sonuçta tarihimizi anlatan bir dizi
Bizim Türkler Mustafayı Mehmet Günsur , pargalıyı Okan ile içselleştirdi
Bu çok yanlış bir tutum
Her ne kadar senaryoları dandikte olsa sıradan konulu bir dizi değil çünkü..

izlerken içim şişti resmen tam öldü diyorum gene ayağa kalkıyo nasıl bi azimmiş bee :30::30:

millet pargalıyla mustafanın türbesine akın akın gitmişti..
hürremde hiç öyle bir haber duymadık, nerde hürrem sempatizanları,nerde büyük kadın,güçlü kadın diyenler...:19:

demekki boşa yaygaraymış ,zannedildiği gibi sevilen biri değilmiş, yüzyıllar sonra bile bunu anladık..:51:

İzlenme oranı Hürrem Sultan'ın ölümünün Pargalı ya da Şehzade Mustafa kadar heyecanlı sürükleyici ele alınmamasındandır, Pargalı'da soluğum kesilmemişti ama Şehzade Mustafa'nın ölümünde kullanılan müzikler, Mustafa'nın babasının çadırına giderken giydiği ( ki gerçekte de beyaz giymiş) sanki kefeniymiş gibi giydiği kıyafeti, Cihangir'in feryadı, yeniçeriler çok etkileyiciydi ama Hürrem Sultan'ın ölümünde herşey çok sönük kalmış, bu hafta gözyaşları içinde seyrederim sanıyordum fakat Şehzade Mustafa'nın ölüm sahneleri gibi etkileyici kareler göremedim, Sultan Süleyman'dan şöyle acı acı bir feryat beklerken bitiverdi, umudumuz haftaya kaldı, belki cenaze bölümünde hıçkırıklara boğuluruz.

Ay bir ölemedi gerçekten bir düşüyor yine kalkıyor bir yığılıyor yine açıyor gözlerini en son koridorda gitti zannettim Kanuni'nin kollarında ama yok yatağa yattı yine yok uzattılar da uzattılar hele o herşeyin donma sahnesi ne gereksiz bir sahneydi yani. Ne oldu öyle yapınca uzattılar biraz daha. Asıl Meryem Uzerli olacaktı o sahnede reyting görecekti gözler çünkü o kötülükler yapan çoğunlukla o karakterdi. Onu görmek isterdim bu sahnede de. Kahve içtikleri sahne güzeldi Kanuni hiçbirşey demedi. Bir de Nurbanu Sultan Hürrem'in odasına girip o lafları ettikten sonra ölmeden nasıl icabına bakmadı onun sanki Hürrem yardımcısı kendi ellerimde öldürücem dedi ama sonuçta Hürrem hayatta olmayacak o kadında belki gönderilir saraydan. Kanuni'ye gidip söylediklerini anlatsaydı onu istemiyorum deseydi Kanuni yaptığı saygısızlıktan dolayı hem de Hürrem hastayken mutlaka canını alırdı. Herkesin gözünü kırpmadan canını alan birinin buna sessiz kalması hayret vericiydi. Tabii aynıı Hürrem Nurbanu Sultan. Söylemleri tavırları hep aynı. Kimi örnek aldığı belli ona bir şey olmaz valide sultan olacak bir de Hürrem olamadı ama o olacak. Haftaya cenaze filan selim Bayazıd kavgası izlicez neyse bitsin artık bir önemi kalmadı sadece sonunu merak ediyorum. Sanırım Kanuni'nin yanında artık Gülfem olacak.

millet pargalıyla mustafanın türbesine akın akın gitmişti..
hürremde hiç öyle bir haber duymadık, nerde hürrem sempatizanları,nerde büyük kadın,güçlü kadın diyenler...:19:

demekki boşa yaygaraymış ,zannedildiği gibi sevilen biri değilmiş, yüzyıllar sonra bile bunu anladık..:51:

sevilcek bişesi yokki bildiğin cadı :D

bu son sezon hiç izlemedim annem bizde o izliyor diye zorunlu baktım nasıl sıkıldım nasıl anlatamam...valide sultan bile çok fena etkliemişti beni pargalıyı hiç söylemiyorum zaten....hatta daye hatunun kendini asma sahnesi ve konuşması bile bundan daha iyiydi

Ben hic izlemedim bu diziyi bir iki kere ancak izlemisimdir ama en nefret ettiğim sey dizinin yarisinda başrol oyuncusu nun diziden cikmasi cok gicik bir durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar hürrem tantanasına, sönük sahnelerdi...
iyi bir ölüm senaryosu olsaydı hürremi hiç sevmememe rağmen pargalı,şehzade mehmet ve cihangirin ölümlerinde böğrüme binen o iki öküz, bu ölüm sahnelerinde de gelebilirdi..:52:

Tabi ki etkili olmadı, Şehzade Mustafa nın ölümünün baş mimarlarından olan birisinin ölümüne kimse pek üzülmedi haliyle...

Ayrıca ölümü çok uzun sürdü, sürekli rüya sahneleri, ha öldü ölecek derken insanlar sıkıldı. Ben çok sıkıldım şahsen...

Ben son 5 dk izledim . Ölemedi bir türlü dedim , daha güzel yazılabilirdi fragmanından sıkıcı olacağı belliydi.

sevilmiyor demek ki mustafa ve pargali kadar...
pargali ve mustafanin ölüm sahnelerini esim bile soluk soluga izledi
hürremin öldügüne hee oda ölmüs galiba dizide falan diye laf gecti o kadar

Back