Saç Rengi ve Saç Boyama hürrem sultan rengi

karamel09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
4
0
36
Aydın
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.ben size bişey danışmak istiyorum. saçımı açık karamel gibi bi renge boyamak istiyorum.hürrem sultanın rengi gibi.ama biraz daha sarıya kaçan bi renk istiyorum.evde bu rengi nasıl elde edebilirim.nette baktığımda bu rengi o kadar çok isimle adlandırmışlar ki;insanın kafasının karışmaması mümkün değil.tarçın bakır,karamel,bal köpüğü,soğan kabuğu vs.yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
saçınızda şuan boya varmı şuanki saç renginiz nedir bunlarda önemli ama yinede evde bir boyamada tutturulabilecek bir saç rengi değil diye düşünüyorum kuaförde boyatsanız daha iyi olur hem saçınız yıpranmamış olur hemde istediğiniz renk olur

saç rengim koyu kestane.ama 1 sene falan oldu kızıla boyamıştım.aktı ama.çok az bi kızıllık kaldı.evde karışımla falan yapılamazmı?bi yerde okudum palatte 8-77 ve 10-0 açık papatyayla oluyomuş sanırım.insan yinede cesaret edemiyor.siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

istediğim rengi profilimdeki resime koydum.öyle bi renk istiyorum.

bence evde deneme bende bir ara heves ettim o renge evde denedim şuan rengin nosunu hatırlamıyorum ama tutmadı saçımda sarı tonlarında olduğu halde çok koyu tutmuştu boyadığıma pişman olmuştum bence iyi bir kuaförde boyat yada hiç deneme saçın mahfolmasın çünkü boyalı saçın üzerine başka renk tutturmak zor oluyor bir kaç kez boyaman gerekebilir saçın boşuna yıpranmasın kuaförde boyatki tam istediğin rengi bir seferde tuttursunlar

doğru söylüyosun aslında.en iyisi kuaföre gitmek.riske girmeye değmez.yardımın için teş.ederim.son bişey sorcam.kuaföre gittiğimde ne renk diyeyim.yani bi türlü adlandıramadım da..

peki bnm saçlarımda da karamel üzerine balköpüğü balyajlar var şuanda bn de o renge geçmek istesem kolay olabilirmi? ne yapmam lazım fikri olan?

bu boya markasını denemedim ama sarıya kaçan çok güzel bir karamel...deneyeceğim ileride

pek hürremin rengine benzemiyo yanlz bu boyadaki.. :s

pek hürremin rengine benzemiyo yanlz bu boyadaki.. :s
evet haklısın ben de rengi ilk gördüğümde ama bu bildiğin karamel, hürremin saç rengi değil ki diye düşünmüştüm...ama içine biraz bakır ton katılırsa bence hürremin rengi olur...olmaz mı? aslında renk güzel de, işte "hürrem karameli" demişler nedense

bnm saçlarım küllü kumrala boyalıydı bende üstüne tarçın bakır ve açık papatya boyadım hürremin aynısı oldu walla ama ben sabunla akıttım biraz rengini dahada ii oldu şimdi

Son düzenleme:
aa ne güzel valla ya.. bnm şuan karamel ama balköpüğü balyajlar var.. üzerine nasl olur bi fkrn varmı?

bu boya markasını denemedim ama sarıya kaçan çok güzel bir karamel...deneyeceğim ileride
Eki Görüntüle 179194

canım bu renge bayıldım tam aradığım renk teşekkür edrim saclarım küllü sarıydı sıkıldım hem de soluk duryorum böyle bir renk aryodum tamda fotodaki kıza benziyorum hatta sasırdım fotoshop mu die şaka tabi teşekkür canım
ama suan aklıma su takıldı küllü sarı üstüne boyansa nasıl durur??????

bnm saçlarım küllü kumrala boyalıydı bende üstüne tarçın bakır ve açık papatya boyadım hürremin aynısı oldu walla ama ben sabunla akıttım biraz rengini dahada ii oldu şimdi

Ya ben aslında saçımın bir tutamını, annem boyarken palette naturals papatya ile boyamıştım...Saçımda karamel ya da bal köpüğü vardı hatırlamıyorum...Saçı bayağı bir açtı ama zarar verdi, inceltti sanki...O yüzden paletteden korkuyorum :18:

Bişey değil canım...Bu marka Türk Malı'ymış. Hiç denemedim, deneyenler tecrübelerini paylaşırsa iyi olur. Çünkü renk bence de çok güzel bir renk...Küllü renkler soluk gösteriyorsa, böyle karamel renkler daha canlı gösterir bence...Valla küllü sarının üstüne boyansa nasıl olur tam bir fikrim yok çünkü hiç hayatımda küllü bir renk denemedim...Ama küllüler de zamanla akan renkler, yani aradan vakit geçtiyse, küllülük ya da yeşillik varsa ve aktıysa tutabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…