• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem saçı ve diğer renkler

candybu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
83
0
36
Balıkesir
selamm kızlar . size bir kaç sorum olucak . öncelikle : ben hürrem saçı ve tonları olan renkelerden hiç hazetmezdim ama şu son zamanlarda moda olmasıyla birlikte çok hoşuma gitmeye başladı siz bu renk hakkında neler düşünüyorsunuz ve sizce bu saç kimlere gider bende boyatmak istiyorum ama sonradan yakışmamasından çok korkuyorum . yeşil gözlüym açık ten rengine sahibim saçım kahverengi hiç boyatmadım şu zamana kadar ve beğendiğim birkaç saç rengi vr ama birtürlü karar veremedim yrdımcı olursnz çok sevineceğimm :) şimdiden tşk.:kkk::1: $resim1.jpg $resiim2.jpg $resim4.jpg $resim5.jpg

hürremin rengi geçici bi furya gibi gelmiştir bana hep..bi süre sıkıcak bi renk..bana kalırsa son resimdeki saç gayet doğal ve kendini gösteren bi saç..

banada öyle geliyordu tatlım ama moda oldu ya acaba mı dedim ... evet son fotograftakini bende çok beğeniyorum =) .yrdımcı oldugun için sağol :) :38:

Moda olması değilde size yakışması önemli ancak bakır tonlarını bence yeşil gözlüler çok iyi taşıyor

Back