Saç Rengi ve Saç Boyama hürrem kızılı boyayan arkadaşlar yardıııııım :(

_lawyer

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
29
0
16
İstanbul
merhaba kızlar. dün hep sarı saçlarıma dip yapan kuaförüm saçlarımı mahvetti. sarı oldu sana soğan kabuğu karamel arası bişey :5: hem çok sinirliyim hem çok mutsuzum istediğim saç rengiyle alakası yok üstelik $coupeslongues12718img.jpg fotoğraftaki bu rengi artık elde edemem sanırım ama hürreme geçiş yapmam daha kolay olur diyorum. arkadaşım neva color 8.44 tarçın bakır çok güzel tutuyor hem ekonomik olur dedi saçalrıma 8 kutu boya gidiyor da.. ne dersiniz yaa çok fena ben bu renkle gezemem :50:

merhaba kızlar. dün hep sarı saçlarıma dip yapan kuaförüm saçlarımı mahvetti. sarı oldu sana soğan kabuğu karamel arası bişey :5: hem çok sinirliyim hem çok mutsuzum istediğim saç rengiyle alakası yok üstelik Eki Görüntüle 837805 fotoğraftaki bu rengi artık elde edemem sanırım ama hürreme geçiş yapmam daha kolay olur diyorum. arkadaşım neva color 8.44 tarçın bakır çok güzel tutuyor hem ekonomik olur dedi saçalrıma 8 kutu boya gidiyor da.. ne dersiniz yaa çok fena ben bu renkle gezemem :50:

Bu rengi elde etmek zor ,karamel karışımı çünkü.
Tarçın bakır boyayacaksan palette 8.44 dene derim,neva epey koyu oluyor bildiğim kadarıyla.Kızıl saçımı kahverengi yapmışlığı vardır neva nın.
İstediğin rengi en sağlam palette tarçın bakır verir.
Köpük boya loreal turuncu var bir de ,ama o ekonomik olmaz pek

Bu rengi elde etmek zor ,karamel karışımı çünkü.
Tarçın bakır boyayacaksan palette 8.44 dene derim,neva epey koyu oluyor bildiğim kadarıyla.Kızıl saçımı kahverengi yapmışlığı vardır neva nın.
İstediğin rengi en sağlam palette tarçın bakır verir.
Köpük boya loreal turuncu var bir de ,ama o ekonomik olmaz pek

köpük boya tutmuyor fazla canım ya :50: palette saçı daha da kurutuyor dediler kuru diye denemedim hiç o konuda ne dersin? :26:

köpük boya tutmuyor fazla canım ya :50: palette saçı daha da kurutuyor dediler kuru diye denemedim hiç o konuda ne dersin? :26:
Loeral in köpüğünü denedin mi,yıpranmış saçıma bile çok güzel girmişti.
Palette kullandım uzun süre,saçın neyse o.Extra bir yıpranma yapmıyor.
8.44 lerin çoğu istediğin gibi bakır tutmaz,epey koyu koyu kırmızımsı olur. En turuncuya yakını palette. Bir de o köpük olan.
Loreal prefence turuncu var bi de,çok güzel renk ama tek kutusu bile 20 tl ye yakın ve çabuk akıyor.

Loeral in köpüğünü denedin mi,yıpranmış saçıma bile çok güzel girmişti.
Palette kullandım uzun süre,saçın neyse o.Extra bir yıpranma yapmıyor.
8.44 lerin çoğu istediğin gibi bakır tutmaz,epey koyu koyu kırmızımsı olur. En turuncuya yakını palette. Bir de o köpük olan.
Loreal prefence turuncu var bi de,çok güzel renk ama tek kutusu bile 20 tl ye yakın ve çabuk akıyor.

canım çoook teşekkür ederim denedikten sonra yazıcam çoook sağol :21::1:

Ayrıca şunu da belirteyim fotoğrafta ki rengi elde etmek için saçın sarıya yakın bir tonda açılıp altın karamel tonlarına boyanması gerekiyor.Aralara da bir kaç ışıltı açık renk balyaj.Aklında bulunsun :))

Açılmış saçı exicolor 9.73 açık bal sarısı ile boyarsan elde edersin bu rengi.

kızlaar çook sağolun :16: bu fotoğraftaki renkten soğudum ve tutma ihtimali çok zayıf artık. aldım palette tarçın bakırları pazar günü boyayacağım inşallah bi hürrem kızılı elde ederim :18:

kızlaar çook sağolun :16: bu fotoğraftaki renkten soğudum ve tutma ihtimali çok zayıf artık. aldım palette tarçın bakırları pazar günü boyayacağım inşallah bi hürrem kızılı elde ederim :18:
Hürremin ki kadar açık renk olmaz,onun saçı sarı zemin üstüne karışım yapılarak elde ediliyor.Ama piyasada ki boyalardan en en açık olanı yani en turuncu olanı palette tarçın bakır.Yakın bir renk elde edeceksin,gözüne koyu bile gelse korkma.2. yıkamadan sonra turuncu olacak bildiğin :)

kendini hazırla korkma diyosun :1: ay saç ne kadar önemli herkes bu da güzel kalsın biraz kullan saçın yıpranıyo falan diyo ama içime sinmedi kendimi keloğlanın annesi gibi hissediyorum çok fenaa bi an önce kurtulayım diyorum :14:

Hürremin ki kadar açık renk olmaz,onun saçı sarı zemin üstüne karışım yapılarak elde ediliyor.Ama piyasada ki boyalardan en en açık olanı yani en turuncu olanı palette tarçın bakır.Yakın bir renk elde edeceksin,gözüne koyu bile gelse korkma.2. yıkamadan sonra turuncu olacak bildiğin :)

selam canım :3: biraz geciktim ama sonuçları yazayım. benim saç zemin sarıydı ama yine koyu oldu. 2 yıkama sonucu diyebilirim ki akıyor ancak henüz tam istediğim ton olmadı hala koyu ve sanırım 3-4 yıkama daha istiyor :42:

Back