• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hürrem in saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sedna03

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
1.824
32
358
Diğer
bu akşam Muhteşem Yüzyıl da Hürrem in bi saçı vardı izleyenler hatırlar belki..saçları dalgalı yapmış arkadan toplamış topuz gibi..çok şık ve zarif durmuştu...hani mahidevran la haremde karşılaşıyor...o sahnede ki saç..bulursam eklerim ama dizi daha devam ediyor...bilen varmmı? nasıl yapılmış olabilir?

bu akşam Muhteşem Yüzyıl da Hürrem in bi saçı vardı izleyenler hatırlar belki..saçları dalgalı yapmış arkadan toplamış topuz gibi..çok şık ve zarif durmuştu...hani mahidevran la haremde karşılaşıyor...o sahnede ki saç..bulursam eklerim ama dizi daha devam ediyor...bilen varmmı? nasıl yapılmış olabilir?

aynen bende bayıldım o saça..hurremı ztn cok sevıyorum ondanda olabılır oda ayrı :9: sanki bukleler tek tek dağınık bi şekilde toplanmıştı..ama bilemiyorum ki :26:
iştee ışık hızıyla resımler hazır :27: bukdr yapabıldm ama harbı guzel olmus:66:

canım açamadım resımlerı görunmuyor ya bende bayıldım o modele bılen yokmudurki

bende açamadım :( ismini bilen varsa aratalım ya :(o kadar saç yapımı videoları var nette..bu ne ki bilsek de aratsak..

neden açılmıyo anlamadım kızlar ya..bıdaha eklicem..:31: $hurrem saççç.jpg

sanırım maşalıyolar saçları sonra arkadan tel toka ile rasgele topluyolar..videosu var mı acaba? bakmak lazım :(

:1: videosu olacagını hiç sanmıyorum fakat, bellli ki saç masalanmıs uclardan, arkadasn da toplanmıs salaş bir şekilde..

Back