- Konu Sahibi bayanmutlu
-
ben hamamotu yağını geçen hafta satın aldım.2 gün önce yüzümü aldım 2 gündür sürüyorum bakalım inşallah faydası olur.yüzüme bi zararı dokunmadı.inşallah azalırlar benim suratımda erkek gibi sakal çıkıyor ya....
Ben aldım bir kere falan ancak kullandım haliyle fayda görmedim ama %40 önemli bir gelişme bari devam edeyim sağolun
kızlar bn hürrem hamam otu yağını bı kere kullandım genıtal ve kol altında %40 azaldı dıyebılırım.sımdı yuzumdede kullanmak ıstıyorum ama guvenemedım,cunku yuzde kullanmayın dıyor:)ama cok kullanasım var,bıyıklı bır bayan olmaktan bıktım:)
sizlerden yuzunde kullanan oldumu hıc
ilk defa duydum ben de kullanmak isterim ama hiç tanımadığım ürünlerden çekiniyorum
ben aktardan 20 liraya aldım yağı sürmede o kadar abartmadım elime 2 damla aldım once elime yaydım sonra ağda yaptıgım bolgeye yanı genıtal bolgeme ve koltuk altıma sürdüm güzelce yedirdim 4-5 dk masaj yaptım bu işlemide 4 gun boyunca yatarken masaj yaparak yedirecem..gönül isterkı bol bol suruyum yağı ama şişe zaten küçük birde her seferınde 20 lıra yaga mı verecem kesın cozum olsa verırım o ayrı ama şimdi ne olcagını bılmıyoken cıııkkkk cıkk vermem :)
ilk uyguladıgımda kıllarım baya gec geldı,2 gun once yıne agda yaptım 2 gundur yıne masaj yaoıyorum bu sefer bacaklarımada surdum,ben aktardan aldım 10 liralık bı yag bırde 20 lıralık bı yağ gosterdı bende 20 olan yanı hurrem hamam otu yagı yazan yagı aldım gercegı sahtesı nasıl belı olur bılmıyorum ama benımkı gercegı herhalcanım sonuç ne oldu bende kullanmak istiyorum fakat nereden alıcam onuda bilmiyorum korkuyorum sahtesini felan alırım diye bana yardımcı olurmusunuz?
ilk uyguladıgımda kıllarım baya gec geldı,2 gun once yıne agda yaptım 2 gundur yıne masaj yaoıyorum bu sefer bacaklarımada surdum,ben aktardan aldım 10 liralık bı yag bırde 20 lıralık bı yağ gosterdı bende 20 olan yanı hurrem hamam otu yagı yazan yagı aldım gercegı sahtesı nasıl belı olur bılmıyorum ama benımkı gercegı herhal
yüze sürülmüyo dıye bılıyorum sadece ama senıde yanıltmayım istersen arastırsağol canım bende alayım aktardan birde bunu hani her bölgeye sürebiliyormuyuz ?
ilk uyguladıgımda kıllarım baya gec geldı,2 gun once yıne agda yaptım 2 gundur yıne masaj yaoıyorum bu sefer bacaklarımada surdum,ben aktardan aldım 10 liralık bı yag bırde 20 lıralık bı yağ gosterdı bende 20 olan yanı hurrem hamam otu yagı yazan yagı aldım gercegı sahtesı nasıl belı olur bılmıyorum ama benımkı gercegı herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?