• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hürrem hamam otu yağını yüzünde kullanan var mı

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar bn hürrem hamam otu yağını bı kere kullandım genıtal ve kol altında %40 azaldı dıyebılırım.sımdı yuzumdede kullanmak ıstıyorum ama guvenemedım,cunku yuzde kullanmayın dıyor:)ama cok kullanasım var,bıyıklı bır bayan olmaktan bıktım:)
sizlerden yuzunde kullanan oldumu hıc
:49:

bende vucut ıcın kullanıyorum ama yuzum ıcın,benım faolmu denıyo ordakı tuylerım fazla uzundu kafama estı aldım, oraya agdadan sonra sürdüm ama 1veya 2gece sürmüşümdür devam ettirmedim. halıyle bı fayda beklemem ımkansız. cıkıyo tabı ama almaya sarı oldugundan farkedılmıyo.. yuzdekı tuylerın sertse kullan bence cnm ama tek tükse bosver riske girme derım :34:

ben hamamotu yağını geçen hafta satın aldım.2 gün önce yüzümü aldım 2 gündür sürüyorum bakalım inşallah faydası olur.yüzüme bi zararı dokunmadı.inşallah azalırlar benim suratımda erkek gibi sakal çıkıyor ya....

ben hamamotu yağını geçen hafta satın aldım.2 gün önce yüzümü aldım 2 gündür sürüyorum bakalım inşallah faydası olur.yüzüme bi zararı dokunmadı.inşallah azalırlar benim suratımda erkek gibi sakal çıkıyor ya....

canım lütfen buradan bilgilendir yüzümdeki kıllarla artık aşa çıkamıyorum babamdan daaha çabuk çıkıyor ve çok kalın simsiyah çıkıyor faydasını görürsen bilgilendirirmisin?

Ben aldım bir kere falan ancak kullandım haliyle fayda görmedim ama %40 önemli bir gelişme bari devam edeyim sağolun :16:

Ben aldım bir kere falan ancak kullandım haliyle fayda görmedim ama %40 önemli bir gelişme bari devam edeyim sağolun :16:

ben devam ediyorum azımle,2.defa kullandım yakında 3.yu kullancam:)bnce işe yarıo yaa,6 seansta bıtıo dıolar ya 6ya kadar devam edıcem ınsallah.sonuçta cok pahalıda değil zaten,ama sonuç herşeye değer:21:bu arada kızlar eczaneden falan alın,saçma sapan her yerde satılabılıyor bu tarz şeyler.Allah korusun sonra tüylerden kurtuluyoruz derken makas girmemiş amazon ormanları gibi olmayalım:9:

3 hafta oldu yuzumdeki tuylerı 2 kere aldım ve surdum bıyıklarımda azalma yok ama 1 haftada çıkarlardı daha geç çıktılar onun dışında yanaklarımdaki kıllarda azalma yok aynı sekilde erkek sakalı olarak devam ediyolar ve boynumda yuz binlerce sivilce çıktı eskiden kıl var diye saçımı toplayamıyodum şimdi sivilcelerden toplayamıyorum tabi ben de allerjik bi etki göstermiş olabilir herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok.bugun kol altımı aldım oraya da uygulayacağım gelişme olursa paylaşırım.benim durumum böyle bayanlar.

arkadaşlar ben de hürrem hamam otu yağı aldım,koltukaltı ağdamı yaptıktan sonra kullandım ve çok fazla yaktı kokusuda fena ne diyorsunuz sahte mi acaba benim ki tereddütte kaldım siz de böyle sorun oldu mu ?? :((

ilk defa duydum ben de kullanmak isterim ama hiç tanımadığım ürünlerden çekiniyorum

kızlar bn hürrem hamam otu yağını bı kere kullandım genıtal ve kol altında %40 azaldı dıyebılırım.sımdı yuzumdede kullanmak ıstıyorum ama guvenemedım,cunku yuzde kullanmayın dıyor:)ama cok kullanasım var,bıyıklı bır bayan olmaktan bıktım:)
sizlerden yuzunde kullanan oldumu hıc
:49:

ben aktardan 20 liraya aldım yağı sürmede o kadar abartmadım elime 2 damla aldım once elime yaydım sonra ağda yaptıgım bolgeye yanı genıtal bolgeme ve koltuk altıma sürdüm güzelce yedirdim 4-5 dk masaj yaptım bu işlemide 4 gun boyunca yatarken masaj yaparak yedirecem..gönül isterkı bol bol suruyum yağı ama şişe zaten küçük birde her seferınde 20 lıra yaga mı verecem kesın cozum olsa verırım o ayrı ama şimdi ne olcagını bılmıyoken cıııkkkk cıkk vermem :)

ben aktardan 20 liraya aldım yağı sürmede o kadar abartmadım elime 2 damla aldım once elime yaydım sonra ağda yaptıgım bolgeye yanı genıtal bolgeme ve koltuk altıma sürdüm güzelce yedirdim 4-5 dk masaj yaptım bu işlemide 4 gun boyunca yatarken masaj yaparak yedirecem..gönül isterkı bol bol suruyum yağı ama şişe zaten küçük birde her seferınde 20 lıra yaga mı verecem kesın cozum olsa verırım o ayrı ama şimdi ne olcagını bılmıyoken cıııkkkk cıkk vermem :)

canım sonuç ne oldu bende kullanmak istiyorum fakat nereden alıcam onuda bilmiyorum korkuyorum sahtesini felan alırım diye bana yardımcı olurmusunuz?

canım sonuç ne oldu bende kullanmak istiyorum fakat nereden alıcam onuda bilmiyorum korkuyorum sahtesini felan alırım diye bana yardımcı olurmusunuz?
ilk uyguladıgımda kıllarım baya gec geldı,2 gun once yıne agda yaptım 2 gundur yıne masaj yaoıyorum bu sefer bacaklarımada surdum,ben aktardan aldım 10 liralık bı yag bırde 20 lıralık bı yağ gosterdı bende 20 olan yanı hurrem hamam otu yagı yazan yagı aldım gercegı sahtesı nasıl belı olur bılmıyorum ama benımkı gercegı herhal :21:

kızlar bende metin ilacın kini aktardan aldım 20 liraydı ama 15 e verdi her gün sürüyorum bakalım =)

ilk uyguladıgımda kıllarım baya gec geldı,2 gun once yıne agda yaptım 2 gundur yıne masaj yaoıyorum bu sefer bacaklarımada surdum,ben aktardan aldım 10 liralık bı yag bırde 20 lıralık bı yağ gosterdı bende 20 olan yanı hurrem hamam otu yagı yazan yagı aldım gercegı sahtesı nasıl belı olur bılmıyorum ama benımkı gercegı herhal :21:

sağol canım bende alayım aktardan birde bunu hani her bölgeye sürebiliyormuyuz ?

Canım nedir son durum gerçekten işe yarıyor mu :26:

Back