Cilt Bakımı Ürünleri Hürrem Hamam Otu Yağı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hayat32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
24
26
38
Isparta
Hürrem Hamam Otu Yağı diye çoğu yerde reklamları çıkıyor. daha önce kıl ve tüylerden kurtulmak için farklı ürünlerde kullanmıştım ama tam verim alamadım. bu yağı tavsiye edenler var oldukça.
orjinshop sitesine baktım adetli alınca indirimde yapıyorlar ve oldukça etkili dediler ama bilmiyorum para veripte yine diğer ürünler gibi etkisiz olurmu acaba?
kullanan arkadaşlarımız varsa yorumları benim için çok önemli ona göre sipariş vereceğim arkadaşlar bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm arkadaşlar bende hürrem hamam otu yağı aldım 6 kutu hatta bacaklarıma 2. seansımı yaptım ama bişi anlamadım açıkçası. Yeni kollarıma başladım 1. seansım bitecek bakalım inşallah hayal kırıklığına uğramam. Gelişmeleride burdan paylaşırım sizlerle... dualarınızı bekliyorum :)

ben ürünün sayfasında kullanıcı yorumları kısmına sağlığa bir zararı olup olmadığını, sağlık bakanlığından onaylıysa belgelerinin nerde olduğunu sordum. ama mesajımı kaldırmışlar.ben de almak ve kullanmak istiyorum ama benim için işe yarayıp yaramadığından daha çok sağlığa bir zararı olup olmadığı önemli..

Slm arkadaşlar bende hürrem hamam otu yağı aldım 6 kutu hatta bacaklarıma 2. seansımı yaptım ama bişi anlamadım açıkçası. Yeni kollarıma başladım 1. seansım bitecek bakalım inşallah hayal kırıklığına uğramam. Gelişmeleride burdan paylaşırım sizlerle... dualarınızı bekliyorum :)

Canım bende sonucunu çok merak ediyorum.Eğer işe yararsa konu açarsan sevinirim.Bu arada ürünü nereden aldın orjinal midir ?

ben ürünün sayfasında kullanıcı yorumları kısmına sağlığa bir zararı olup olmadığını, sağlık bakanlığından onaylıysa belgelerinin nerde olduğunu sordum. ama mesajımı kaldırmışlar.ben de almak ve kullanmak istiyorum ama benim için işe yarayıp yaramadığından daha çok sağlığa bir zararı olup olmadığı önemli..

En doğru bilgiyi sana bu ürünü onaylayıp satışa sunduran sağlık bakanlığı verir.184 ü arayıp ürünün etkinliği hakkında bilgi alsana canım ? :)))

evet reklamlarını çok görüyoruz ama bal furyası gibi bir şey çıkar diye emin olamıyorum reklamı çok yapılıp da bir zaman sonra sağlık bakanlığının yasakladığı toplattığı ürünler az değil

Canım üreticiside bilindik bir marka ama ya.Sanmıyorum toplatılacağını yine de kullanmak istiyorum ama ben tam tersi olacak diyede korkuyorum yaaa

Canım üreticiside bilindik bir marka ama ya.Sanmıyorum toplatılacağını yine de kullanmak istiyorum ama ben tam tersi olacak diyede korkuyorum yaaa

En doğru bilgiyi sana bu ürünü onaylayıp satışa sunduran sağlık bakanlığı verir.184 ü arayıp ürünün etkinliği hakkında bilgi alsana canım ? :)))

evet haklısın canım..ben de sağlık bakanlığına mesaj gönderdim buraya yazdıktan sonra..ama cevabı buraya yazmayı unutmuştum..hatırlattığın için sağol..aynen kopyalıyorum..

Sağlık Bakanlığı
Merhaba, ilgili ürünün Bakanlığımızca onayı yoktur. İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu ürün hakkında gerekli işlemleri başlatmış durumdadır. Duyarlılığınız için biz teşekkür ederiz.

evet haklısın canım..ben de sağlık bakanlığına mesaj gönderdim buraya yazdıktan sonra..ama cevabı buraya yazmayı unutmuştum..hatırlattığın için sağol..aynen kopyalıyorum..

Sağlık Bakanlığı
Merhaba, ilgili ürünün Bakanlığımızca onayı yoktur. İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu ürün hakkında gerekli işlemleri başlatmış durumdadır. Duyarlılığınız için biz teşekkür ederiz.

selam kızlar bu hürrem hamam otunu yağına sakın inanmayın reklamlarına baktım heryerde var aldım 2NCİ KUTUYU KULLANDIM allah onları kahretsin tüğlerim eşimin sakalı gibi sert gür kıllar oldu şikayet edebileceğim her yere ettim sizde sakın bu aç sahtekarlara inanmaYIN :47:

Back
X