bayadır yasmıyodum foruma bu yağı almak istedim kullananları merak ettim kararsızlr ve bi çoğu kullandım ii demiş başka yerlerede baktım ve gerçek kullanıcıları gördüm ALLAH rızası için uyarmak istedim kimsenin kandırılmasına rası değil gönlüm benimde böle şeylere çok param gitti parayı sokaktan süpürmüyorus bunlar kullananların yorumları memnun kalmayanların numarlandırdım ....
1.arkadaşlar alın ya da almayın bu sizin bileceğiniz bir durum ben ne kimsenin adamıyım nede bu konuda bir menfaatim var. kıllarımdan çok rahatsızım hatta şu an lazer epilasyona giriyom göğüs bölgesi için. kollarım içinde hürrem hamam otu yağını aldım. ilk seans kullandım baktım yakıyor hafif beyazımsılaştırıyor yanık bölgesini ve aralarda mavimsi damarlar görünüyor. ama buna rağmen devam ettim kıllardan kurtulmak için. kollarım şu an jiletlenmiş gibi yara izleri var geçer mi bilmem. beni yaradanın adına and olsun ki tek yalan kelime kullanmadım. işin diğer yanı aşırı bir kaşıntı var. kılları unuttum şimdi bu derin yaralar geçer mi diye hayal ediyorum.... ister kullanın ister kulanmayın. ama bir müslüman olarak zarar görmenizi istemem lazer de işe yaramıyor diğer tüy dökücüleride hepsini denedim vücuda zarar verip vücudun dengesini değiştirmekten öte bir durum değil. kıllarınızla barışık olun bırakın sizi beğenen kıllarınızla beğensin. emin olun bu
estetik olaylarına cildi bitiriyor
Neşe Kahveci
---------------------------------------------------------------------------------------------
2. ya resmen daha kalın çıkardı iğrenç bişey keşke uğraşabilsem dava ederdim bunları sakın inanmayın %100 yalannnn
mehemet yazıcıoglu
-----------------------------------------------------------------------------------
3.rkadaşlar ben de bir kaç seans yaptım her seferinde azalır diye umut ediyorum ama yemin ederim çoğaldı artık buna kesinlikle eminim.ben buna çok inanmış güvenmiştim yazık o paraya bi fakire verin de hayrınız olsun emin olun zarara girersiniz kimsenin bu duruma düşmesini istemiyorum lütfen almayın yazık olur size de paranıza da umutlarınza da...
munever kaya
-------------------------------------------------------------------------
3.arkadaşlar kesi̇nli̇kle yalan bende bunlari okuyup aldim düzenli̇ kullandim 4. seanstayim ama inanin killar kalinlaşti ver artiii ne bi̇çi̇m bi̇r sahtekarlik yapiyorlar anlamiyorum kesinlikle almayın!!!
zeliha adar,
----------------------------------------------------
4.reklamlardan çok etkilenip aldim.heniz hiç bir olumlu sonuç alamadiğim gibi,birde alerji yapti kaşinti sonucunda ciddi yaralar oldu.
Emıl
----------------------------------------------------------------------------
5.sakın almaya kalkişmayın ben aldım ve bacaklarıma kullandım cok kötü yara oldular üstüne lekeler oluştu. tma bi ara tuzagi kötü bi kokusu var zeten özür dülerim ama sinirimden yaziyorum.. moralim bozuldu lekelerden 1 ay sonra evlenicem bu lekelerden nasil kurtulucam.
sevgi dursun,
----------------------------------------------------
6.merhabalar ilk seansı bştşrdşm, vucudumda sivilceler çıktı, ayrıca kıl bazı yerlerde kıl donmesi oluştu, bunu nasıl engelleyebilirim sizce bu nomalmi?
ayşe gökmen,
------------------------------------------------------------------------
7.valla bende alacakdim sonra vazgecdim bayburt da 17 bayan hastanelik olmus 1 de ölmüs bunu kulandiklarinda artik siz karar verin degermi diye
derya can,
------------------------------------------------------------------
8.az önce yuzumde uyguladim.. ve cok kötu bir sonucla karsilasmis durumdayim su anda.. yuzum delik delik oldu sakin kullanmayin yuzunuzde..
kartanesi,
------------------------------------------------------------------------
9.slm.tekrardan gerçekleri yazmakta karar kıldım,yazmaya da devam edecğim,benim beynime girdiler alın kullanın,jilletle traş olun 1.2.3 seansta azaldığını göreceksiniz dediler,6 seansta tamamen yok olacak.v.s,gibi yalan hikayeler,4 seans kullandım aksine azalma çoğalma yemin ediyorum kesinlikle almayın.yalan söylüyorlar
özlem ,
------------------------------------------------------
10.bı ıse yaramadı ben bır aydır kullanıyorum fuzulıı masraf gdın yemek yıyın o parayla :)
İpek DENİZ
----------------------------------------------------------------
11.öncelikle reklam işiyle ilgilendiğimi belirteyim. ne alaka derseniz ürün satışlarındaki reklamların %50 si yalandan ve hava civadan ibarettir. tüy dökücü ürünlerin hiç biri söylendiği kadar etkili değildir ve asla çözüm değildir. ne saç dökülmesine nede tüy dökme sorunlarına dünada %100 etkili bir çözüm henüz yoktur. bende şahsen bu ürünleri kullandım. hala kıllıyım...:) sizlere tavsiyem paranızı boşa harcamayın. alışılagelmiş yöntemlerle geçici çözümlere devam etmeniz sağlığınız açısından daha iyi.... saygılar
elf elf,
-----------------------------------------------------------------------------------
dahada pek çoook yorum var sevgili kardeşlerimbunlar yeterlidir die düşünüyorum keşke keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee böle gerçekten işe yarayan bişe çıksada alsak 200 500 versek sorun deil ama işe yarasa walla 2ci günü daha çıkıyor bıyıktı sakaldı yüsümdede var diğer normal yerlerdekilere rasıyım almaya ama yüsde olunca kötü oluyor as kalsın bende alacaktım bu ürünü buna aldanıp yüsmilyonlarca alan var bırakın 100 milyona 50 milyona satmayı 5tl den verseler gene köşe olurlar yasık insanlar boğasından kısıp almaya çalışıyorlar haram ya bu yedikleri para
ve kadınlarklübü yetkililerine bu siteyi yapanlar saolsunlar bizlere fikir paylaşım için çok iyi oldu bu site en azından birbirimizi uyarıyoruz walla büyük sevap alıyorlar herkese tşkler arkadaşlar