- 2 Şubat 2012
- 164
- 2
- Konu Sahibi nehir_simge
arkadaşlar 5 gündür kesintisiz günde 2 hurma yiyorum.Göğüslerimde fark edilir derecede büyüme oldu özgüvenim yerine geldi bu sitedeki herkesten Allah razı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 5 gündür kesintisiz günde 2 hurma yiyorum.Göğüslerimde fark edilir derecede büyüme oldu özgüvenim yerine geldi bu sitedeki herkesten Allah razı olsun :)
2 hafta kadar oldu yiyorum yeniden küçülme olmadı bir tane öğlen yiyorum bir tane akşam yemekten 1 saat sonra filan yiyorum.hala sızlama var içi boştu deforme olmuştu göğüslerim hızlı kilo vermekten sonra yeniden 5 kilo almıştım ama kaydadeğer bir büyüme olmadı o yüzden bu sitede okudum bu yöntemi denemek istedim hergün aksatmadan 2 tane yedim sonuç inanılmaz. ama bırakınca eski haline döner mi bilmiyorum cesarette edemiyorum açıkçası.çünkü eskiden psikolojim çok bozuktu ama şimdi kendime güvenim geldi.umarım hepinize faydası dokunur bu cennet meyvesinin. :)
hurmayı paket paket yiyenlerden biriyim benimde göğüs büyütme maceralarım oldu ama hurma işe yarasaydı şuan 95 beden falan olurdum herhalde benimde içimden bir ses sanki sana kilo yapmış diyor kaybetmişsin ya göğüsten yağ orası tekrar doluyor gibi geldi
çemen tozu falan var burda yazılanlarla bende 5 ay falan ugrastım hindistan cevizi yağı falan kullandım hic bir sey olmadı tabiikidebencede canım katılıyorum.göğüs büyütme maceram oldu demişsin canım neler denedin sen ve büyüttünmü?
çemen tozu falan var burda yazılanlarla bende 5 ay falan ugrastım hindistan cevizi yağı falan kullandım hic bir sey olmadı tabiikide
şıimdi ne yapıyorsun peki ? nasıl büyüyecek bunlar ya :'(
hiç bir şey yapmıyorum bıraktım kendi hallerine
gel birlikte bir program yapıp başlayalım olmaz mı? ben bugün keten tohumunada başlayacam hem yaz tatili geliyor okul yok evde daha düzenli yaparız ?
ben seninle programa varım