Merhaba diyet ne durumda merak ettim ben de düşünüyorum ama evde yapılmış kendi yoğurdum var onunla olur mu? Çok açlık halsizlik oluyor mu ne durumdasiniz?Bugün ilk günüm ve 78 kg la başladım. Yeni başlayanlar varsa beraber yapalım diyeti birbirimize destek oluruz Hadi kızlar yağları eritelim
Merhaba diyet ne durumda merak ettim ben de düşünüyorum ama evde yapılmış kendi yoğurdum var onunla olur mu? Çok açlık halsizlik oluyor mu ne durumdasiniz?
Kızlar bi heves konuyu açtım ertesi gün yatıya misafirim geldi ve ben devam edemedim. Tokluk ve aclık konusunda bunun için tam cevap veremiycem fakat bu diyeti burda hep beraber yapıp birbirimize destek olursak bence süper olur 1 hafta deniyelim bakalım kaç kilo eriticezBende istiyorum yarın başlamak ev yoğurdu olurmu bende merak ediyorum 87 kiloyum
Canım yapabildin mi diyeti devam etmemişsin yazmaya ama? Ben yarın başlıyorum istersen beraber yapalım ne dersin?Kızlar bi heves konuyu açtım ertesi gün yatıya misafirim geldi ve ben devam edemedim. Tokluk ve aclık konusunda bunun için tam cevap veremiycem fakat bu diyeti burda hep beraber yapıp birbirimize destek olursak bence süper olur 1 hafta deniyelim bakalım kaç kilo eriticez
Merhaba diyet ne durumda merak ettim ben de düşünüyorum ama evde yapılmış kendi yoğurdum var onunla olur mu? Çok açlık halsizlik oluyor mu ne durumdasiniz?
Bende istiyorum yarın başlamak ev yoğurdu olurmu bende merak ediyorum 87 kiloyum
Canlar beraber başlayalım mı ben yarın başlıyorum destek oluruz birbirimizeev yoğurdu olur diye okudum bir yerde
ama pişirdiğimiz sütü soğuyunca buzdolabına koyuyoruz daha sonra çıkarıp üzerine toplanan kaymağı alıp öyle yoğurdu yapıyoruz
Merhaba ben denedim bu diyeti, pek bana göre değilmis, herkes "7 hurma çok bile" falan yazmış ama ben 17 hurma da yiyebilirdim, beni tok tutmadı hic kilo da vermedim kaçamak yapmadığım halde. Ama başarılı olan bildigim bir arkadaş var forumda, gerçi o da geri aldığıni yazmış ama karar sizin..Canlar beraber başlayalım mı ben yarın başlıyorum destek oluruz birbirimize
Ne dersiniz ?
Merhaba ben denedim bu diyeti, pek bana göre değilmis, herkes "7 hurma çok bile" falan yazmış ama ben 17 hurma da yiyebilirdim, beni tok tutmadı hic kilo da vermedim kaçamak yapmadığım halde. Ama başarılı olan bildigim bir arkadaş var forumda, gerçi o da geri aldığıni yazmış ama karar sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?