• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hurma Diyetine Yeni Başlayanlar Buraya

dsby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
111
108
103
Sabah Kahvaltısı: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Öğlen Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Akşam Yemeği: 1 kase light yağsız yoğurt ve 7 adet hurma

Hurma Diyet Listesinin Uygulanışı Hakkında Önemli Notlar

1. Hurma diyeti boyunca günde toplam yalnızca 21 adet kadar hurma tüketme hakkınız vardır.
  2. Diyet listesinde yer alan yoğurt kalsiyum oranı yüksek bir besin olduğundan, diyet yaparken kemiklerinizi koruyup, erimesini önleyecektir.
  3. Bu diyet boyunca her öğünümüzde yalnızca 7 tane hurma ve 1 kase de yağsız yoğurt yeme hakkımız olacak. Bunun dışında yemek yemek yasaktır.
Hurma Diyet Listesinin Uygulanışı Hakkında Önemli Notlar

1. 7 gün uygulayabileceğiniz bu diyet programı sayesinde metabolizma hızınıza bağlı olarak 5 ila 7 kilo arası kilo verebilirsiniz.
  2. Bu diyet sırasında günde 10-12 su bardağı su içmeye özen göstermelidir.
  3. Şekersiz yeşil çay veya çeşitli bitki, meyve çayları da bu diyeti yaparken şekersiz olarak, aşırıya kaçmamak şartı ile tüketilebilir.
  4. Hurmanın tok tutucu olması ve içinde bulunan vitaminle mineraller sayesinde enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları yaşamazsınız. Aksine hurma ve yoğurdun içinde bu besin değerleri sayesinde kendinizi oldukça dinç hissedebilirsiniz.

Bugün ilk günüm ve 78 kg la başladım. Yeni başlayanlar varsa beraber yapalım diyeti birbirimize destek oluruz Hadi kızlar yağları eritelim

Bugün ilk günüm ve 78 kg la başladım. Yeni başlayanlar varsa beraber yapalım diyeti birbirimize destek oluruz Hadi kızlar yağları eritelim
Merhaba diyet ne durumda merak ettim ben de düşünüyorum ama evde yapılmış kendi yoğurdum var onunla olur mu? Çok açlık halsizlik oluyor mu ne durumdasiniz?

Bende istiyorum yarın başlamak ev yoğurdu olurmu bende merak ediyorum 87 kiloyum

Merhaba diyet ne durumda merak ettim ben de düşünüyorum ama evde yapılmış kendi yoğurdum var onunla olur mu? Çok açlık halsizlik oluyor mu ne durumdasiniz?
Bende istiyorum yarın başlamak ev yoğurdu olurmu bende merak ediyorum 87 kiloyum
Kızlar bi heves konuyu açtım ertesi gün yatıya misafirim geldi ve ben devam edemedim. Tokluk ve aclık konusunda bunun için tam cevap veremiycem fakat bu diyeti burda hep beraber yapıp birbirimize destek olursak bence süper olur 1 hafta deniyelim bakalım kaç kilo eriticez

ev yoğurdu olur diye okudum bir yerde

ama pişirdiğimiz sütü soğuyunca buzdolabına koyuyoruz daha sonra çıkarıp üzerine toplanan kaymağı alıp öyle yoğurdu yapıyoruz

Kızlar bi heves konuyu açtım ertesi gün yatıya misafirim geldi ve ben devam edemedim. Tokluk ve aclık konusunda bunun için tam cevap veremiycem fakat bu diyeti burda hep beraber yapıp birbirimize destek olursak bence süper olur 1 hafta deniyelim bakalım kaç kilo eriticez
Canım yapabildin mi diyeti devam etmemişsin yazmaya ama? Ben yarın başlıyorum istersen beraber yapalım ne dersin?

ev yoğurdu olur diye okudum bir yerde

ama pişirdiğimiz sütü soğuyunca buzdolabına koyuyoruz daha sonra çıkarıp üzerine toplanan kaymağı alıp öyle yoğurdu yapıyoruz
Canlar beraber başlayalım mı ben yarın başlıyorum destek oluruz birbirimize
Ne dersiniz ?

Canlar beraber başlayalım mı ben yarın başlıyorum destek oluruz birbirimize
Ne dersiniz ?
Merhaba ben denedim bu diyeti, pek bana göre değilmis, herkes "7 hurma çok bile" falan yazmış ama ben 17 hurma da yiyebilirdim, beni tok tutmadı hic kilo da vermedim kaçamak yapmadığım halde. Ama başarılı olan bildigim bir arkadaş var forumda, gerçi o da geri aldığıni yazmış ama karar sizin..

Merhaba ben denedim bu diyeti, pek bana göre değilmis, herkes "7 hurma çok bile" falan yazmış ama ben 17 hurma da yiyebilirdim, beni tok tutmadı hic kilo da vermedim kaçamak yapmadığım halde. Ama başarılı olan bildigim bir arkadaş var forumda, gerçi o da geri aldığıni yazmış ama karar sizin..

Bünyeden bünyeye göre değişebiliyor demek ki. Ben de başladım bugün 61.9 ile inşallah faydasını görürüm 7 değil 5 tane yedim. Aç da değilim tok da. İki saat sonra Yeşilçay ile bir hurma daha yiyeceğim bakalım bir hafta dayanacak mıyım sonuç ne olacak.
Teşekkür ederim cevabın için canım :21:

hanımlar merhaba ; ben 30 temmuz pazartesi başlayıp 5 ağustos pazar akşama kadar 7 gün hurma diyetini uyguladım.
pazartesi 65,5 kg ile başlayıp 3 gün sonra çarşamba tartıldığımdam 62,5 kg çıktım. büyük motivasyon oldu. benim gibi tatlı bağımlısı insan bile yaptıysa herkes yapabilir bence. ilk 2 gün zorladı, aç hissettim,başım döndü ,midem burkuldu sürekli. ki ben sadece yoğurt değil, yoğurt/süt/kefir dönüşümlü tükettim. sürekli yoğurt da sıkıyor. ve arada normal yoğurt yedim yani her zaman yağsız/light bulamadığım oldu. pazar günü tartılma şansım olmadı ama şekersiz 21 gün diyetini duymuşsunuzdur. onun kitabini aldım (dyt. özge bezirci dikici -yazarı) hurma diyetinin peşine o 7 günü sayıp 8. şekersiz gün olarak devam ettim. yani beyaz un, yapay şeker içeren şeyler (çikolata,kek v.s), abur cubur , kutu meyve suyu, ice tea, asitli içecekler, pilav makarna gibi karbonhidratlar gibi tüm zararlı besinleri tüketmiyorum. bugün şekersiz hayatımın 11. günü oluyor. ve ben salı günü tartıldığımda (9.günümde) 60 kg çıktım. bu da 9 günde 5,5 kilo verdiğim anlamına geliyor. durmak yok tabi vermem gereken 5 kilo daha var devam ediyorum ve inanılmaz alıştım. canım çekmiyor ama dilimi dahi değdirmedim zararlı şeylere . biliyorum değdirsem yiyebilirim canım ister çünkü o zaman. yine ara öğünlerimde 1-2 hurma yiyorum.ayrıca egzersiz , yürüyüş vs yapmak çok önemli. mümkün oldukça akşamları yemekten sonra 45 dk yürüyüş yapıyorum. ama çıkamadığım zamanlar için ; you tube da "leslie ile 2 mil" diye videolar var. arama kısmına "leslie ile 2 mil " yazınca bir kadıncağızın videoları çıkıyor :) evde 2 mil yürütüyor sizi, koşu bandı olmadan ve aeorobik hareketleri yaptırıyor, yalnızca 30 dk. bunu da öze bezirci nin kitabından edindim. inanılmaz ter attırıyo mutlaka izleyin ve yapın. 1 mil : 1,6 km yapıyor. ve siz 30 dk leslie ile yürüdüğünüzde 2 mil = 3,2 km yürümüş oluyorsunuz. mutlaka göz atın.
çarşamba günü ölçüm yaptırıcam , tartılıcam yine sonuçları size yazarım kızlar. size güzel enerjiler yolluyorum. bir de şunu ekleyeyim. sabah 5,5 da kalkan çalışan ve 2 çocuklu bir anne olarak, akşam 7 de evde olup , çocukları doyurup, spor yapmaya da enerji buluyor olmam şekerden uzak olmanın lütfu. hantallık gitti , 12 de yatıp 5,5 da 12 saat uyumuş gibi dinç kalkıyorum :)
herkese bol şans.

Saat neden daha sonra yazmadıniz

Back