• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HUNCALIFE temsilcisi olmak isteyenler her konuda yardımcı olurum..

umut.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
80
2
86
Balıkesir
arkadaşlar yıllarca kozmetik,giyim vs.network sisteminde çalıştım,10 yıldır düzenli müşteri potansiyelim var.huncalife ile tanışana kadr ne sattığımı sadece para kazanmak için sattığımın farkına vardım,yapamam benim işim kurulu desemde oturup saatlerce araştırdım huncalife yi ve gördüğüm yorumlar memnuniyet mesajları sonucunda başladım.iyikide başladım BAŞTA %100 TÜRK MALI OLDUĞU İÇİN,SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI OLDUĞU İÇİN,HELAL SERTİFİKASI OLDUĞU İÇİN!!!!.ve inanın satışlarım patladı çok değil 15 gün içinde 1500tl gibi bi rakam sipariş girdim,şuan 8 ay oldu başlayalı ve satışlar harika at kestanesi kremi,sarımsaklı şampuan,zeytinyağlı şampuan,kremlerimiz,diş macunları ve parfümleri inanın harika.satış yapıyorum ve bu yaptığım satışa artık prim alıyorum %30 satış karım var buna ilave benim ve ekibimin toplam satışından %4 ile %24 arasında prim alıyorum.sizde bu aileye katılın her konuda yardımcı olurum üye olup sipariş verenlere süpriz hediyelerimde var:)))ben kendime güzelbir kazanç kapısı keşfettim gelin sizde beraber keşfedelim.....:nazar::72:

Back