Şampuan ve Saç Kremleri Hunca Care argan ve zeytinyağlı şampuan

Tugce Basak 37

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
108
81
13
merhaba bayanlarrr :))) benim bir sorum olacak Hunca Care argan ve zeytinyağlı şampuan kullanan üyeler varmı? varsa sonuçlar nasılll :))) ayrıca nerede bulabiliriz?? hangi market ve kozmetik mağazalarında bulunur?? yardımcı olabilirseniz çokkk mutlu olacağım şimdiden teşekkür ediyorum :)))

Hiii
Ben kullanıyorum memnunum..
Bursa da yaşadığım için şaypa marketlerde bulunuyor.
Birde nete Hunca çare satış noktaları yazin şehre göre satildigi yerler çıkıyor :)
Normal bi şampuan ama yumusatıyor.
Bi daha alır mıyım ?
Belki
Memnun muydum ?
Evet
Ama artık ilaç şişesi gibi sampuanlardan bıktığımdan elseve denerim bittiğinde

bugün şans eseri tesadüfen buldum çok aramıştım kuzenim çok iyi olduğunu tavsiye ettiğini söylemişti ondan çok merak ettim internettede kapsamlı bişeyler yazmıyordu buraya yazayımkullanan vardır dedim çokk saol düşüncelerin için

Rica ederim :)

Bende dün aldım ama isiegan otlusunu aldim icinde karisik bitkiler var cam esansi isirgan papatya felan biraz sacimi kuruttu gibi geldi yıkarken gayet memnundum ama kurutunca bilemedim acaba z.eytin yaglisinumi alsaydim ya

Bende dün aldım ama isiegan otlusunu aldim icinde karisik bitkiler var cam esansi isirgan papatya felan biraz sacimi kuruttu gibi geldi yıkarken gayet memnundum ama kurutunca bilemedim acaba z.eytin yaglisinumi alsaydim ya
bende kulanıyorum 2 haftadan beri argan ve zeytinyağlısını çokkk iyi saçım parladı yumuşacık arkadaşlarım saçın çok güzel diye sürekli iltifat ediyorlar tabii kişiden kişiye değişiyor etkiler ayrıca argan ve zeytinyağ saç nemlendiriyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…