Doğuma Hazırlık humana still tea çayına şimdiden başlasak olurmuu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
kızlar 33+ 3 haftalık oldum göğsümden sarı süt geliyor 3 hafta öncesine kadar daha çok geliyodu ama yeni doğum yapmış ve sütü az oldugundan bebeği sarılık geçirmiş birinin yanında göğüs pedimi gösterdim benden çok zamandır geliyo filan dedim
ne oluysa nazaramı geldim bilmiyorum artık ben elimle sıkmadan gelmiyo

rezene ve anoson karışımı almıştım sütü arttırsın ve gazı gidersin diye onu içiyorum birde humanayı herkez çok öneriyor doktorlarda
ablamda kullanmıştı etkisi büyükmüş

ben şimdiden içmeye başlasam olurmu birde humananın fiyatı ne kadar ve kaç kullanımlık ortalama
bilen varmı a.s.

200gramı 19.5tl dün baktım arkadaşım.bir hafta önceden başlaman yeterli oloyormuş

canım fiyatı 20 tl 200 gr bence doğumdan bir hafta önce filan içmeye başlasan yeterli olur ama sürekli kullanman lazım eğer günde 3 bardak içersen oratalama bir hafta filan yetiyor

cnm gögsünü elinle sıkma bu tip şeyler erken doğumu tetikleyebiliyormuş.
bende kullanmıştım humanayı ama çok çabuk bitiyor 2-3 kutudan sonra bıraktım pahalı oluyor çünkü.
bol sıvı alarak kapattım açığı şükür sütüm azalma.dı

ben milupa aldım.20 adet demlik poşet var içinde.
14 liraya aldım marketten.
ve kesinlikle sıkma göğsünü.erken doğumu tetiklediğini duydum bende.
seninle zamanımız aynı
şimiden hayırlı doğumlar diliyorum

ilginize teşekkürler kızlar

yok zaten sıkmıyorumm sarı ağız sütüm yazık olmasın diye

sadece banyo filan yaparken hani lifleniyoruzya o zaman geliyo yada vücuduma yağ filan sürerken elimle masaj yapınca

milupanında böyle bir çayı oldugunu bilmiyodum
birde kızlar zaten doğumdan hemen sonra sütüm olsun diye istiyorum sadece öyle kutu kutu kullanmam çünkü zaten bebek düzenli bi şekilde anneyi emdiği takdirde süt bezleri uyarılıp süt üretilirmiş aslında bebek anneyi emerken çaya gerek yok

şimdi rezene anoson karışımı içiyorum son haftama yakın humana yada milupa alırım birde şekersiz kayısı kopmostosu yapıcam oda süt arttırıyormuş

bi yakınım istde özel bi hastanede doğpum yaptı adını bilmiyorum dogumdan çıktım gözümü açtım başımda kayısı kopmostosu vardı demişti ve bi çok ünlü doktorlarda bunu söylüyor sizlerinde aklında bulunsunn

hepimize hayırlı doğumlarrrrr

merhaba kızlar, kayısı hoşafını bende duymuştum. bende yapmayı düşünüyorum. bu arada sezencim rezene anason çayının faydası nedir? bu konularda pek bilgim yok. eğer faydalı bi şeyse bende başlayayım içmeye a.s.

rezenenin süt yapıcı özelliği var hatta bekeklerede verirler gazını alsın diye
anosononda gaz giderici özelliği var

ben ikisini karıştırdım o şekilde çay demleyip içiyorum tadını beğenmezsen limon sıkabilirsin içine hama hoş bi kokusu var

Teşekkürler tatlım, doğuma daha var benim yaklaşınca bende içeyim o zaman. Allah hayırsısıyla kavuştursun bebişine, hepimizi inşallah...

rica ederim cnm ne demek inşallah sağlıkla ve bolll sütle kucagımıza alırız bebişlerimizi

kızlar doğal vişne suyu..ben şimdiden bikaç kilo vişne alıp dondurucuya koydum..kaynatıp suyunu içerseniz çok faydalı olur,ne varsa doğal şeylerde var bence..eskiden çaylar filan yoktu biliosunuz,doğal meyve suları hoşaflar içermiş annemler..

genel de forumları okuyup geçerdim ancak bu konu tamamen işim olduğu için bilgi vermek istedim.Anne sütü arttırıcı bu çyları eğer planlı bir doğum(sezeryan) ise en erken 2 gün önce günde 3 bardak kullanılabilir.Normal doğumda ise doğum sonrası ilk alınan sıvı olması önerilir.İçindeki bitkisel ürünler hormonal duyarlılığa göre erken doğumu tetikliyebileceği için esasen doğum sonrası kullanılmalıdır.umarım yararlı olur.herkese hayırlı doğumlar

X