Bebek Beslenmesi HUMANA AR mama kullanmış olanlar ya da kullananlar bi sorum var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
bebeğim 5. ayını doldurmak üzere ve sütümle doymuyor şimdiye kadar hangi mamayı verdiysem kustu ben de evde pirinç unuyla mama yaptım severek yedi ama bu sefer de kabız oldu miniğim 7 gün boyunca kaka yapmadı daha dün fitil verdik ve çok şükür yaptı bu durumu doktorumuzla görüştüm ve bana kusma önleyici mama humana ar yi önerdi bugün vermeye başladım kıvamı diğer normal mamalara göre bayağı koyu... bebeğim biberon tutmadığı için kaşıkla rahatlıkla verebildim yani o derceydi...
sorum şu ki: zaten kabızlıkla savaşan minik bebeğim bu mamayla da kabız olabilirmi kıvamı katı geldi çünkü...
bu mamayı kullanp da bebeği kabızlık sorunu yaşayan varmı... eğer öyle bi etkisi varsa hiç başlamadan bırakmak istiyorum...

Son düzenleme:
hiç mi kimse yok yahuuuuu

Selam canim
Bende ayni dertten mzdaribim benim kuzumda cook kusuyordu dr hmn ar önerdi bizde o gun bulamadik ve aptamil ar aldik coookta memnunum canim.
Gercektende cook koyu dr icine rabsöl koyun dedi halende koyuyorum simdide meyve puresi veriyorum kakasini yapabiliyor.
Benim kuzumda kapizdi önceleri ara sira kabiz oluyor ama pureyle yapiyor.
Bir sey soracagim oglum su icmiyor.Iciremiyorum agzini burusturuyor sanirim yavan geliyor.acaba normalmiki:26:sizin bebeginiz iciyormu?
Sevgiler canim Rabbim bebeklerimize hayirli saglikli uzun omurler versin insallah

hele şükür birileri cevap verdi
canım benim bebek de yiyor bu mamayı kusmadı neyseki...
ve bu kabızlıktan kurtulamadık bi türlü geçen fitille yapmıştı 3 gün geçti yine yapmadı yine fitil vermek istemiyorum ama bu gidişle verecem heralde...
meyve püresinde neler var canım ben de bi deneyim...
ayrıca ben de su veremiyorum kesinlikle bir yudum içip yüzünü ekşitiyor ve istemiyor ağlıyor

bende kullandım humana ar ama kabızlık falan yapmadı.. su ıcmıyorsa humananın bebekler ıcın cayları var papatya rezene falan onlardan deneyebılırsınız ben oğluma verıyorum onlarıda cok sevmıyor ama bırazda olsa ıçıyor acıkınca mamadan once verıyorum bazen. dr ver demıstı hem rahatlatır hem gaz ıcın ıyı gelır dıye..belkı kabızlığınada ıyı gelebelır dene ıstersen..

hmmm bi sorayım bakalım şu çayları... su içmiyor bunları içebilir belki...
eee ne de olsa denemediğimiz şey kalmadı bunu da deneyelim...
bu arada bebeğim bugün kakasını yaptı ben de derin bir nefes aldım çünkü bi daha fitil kullanmak istemiyodum demekki humana ar kabızlık yapmıyo bunu da anlamış oldum
çok teşekkür ederim arkadaşlar

humane ar kabız yapmıyor mu? oglum 3aylık.ben aptamil ar verdim ogluma cok kustugu için. mama cok iyi geldi kiloda aldı toparladı yani..ama 2-3 hafta sonra kabız oldu.doktorumuz aptamil 1 e gecmemizi önerdi.aptamil 1 ile kusmayadevam etti.gaz sancılarımız da devam etti.3-4 hafta bunu kullandık.kusmalar cok oldugu için aptamil ar ye tekrar basladık ayrıca hergün 30ml kadar armut suyu veriyorum.ilk baslarda 2-3 cay kasıgı ile basladım.şimdi kabız olmadı ama olacak gibi belirtiler var . rahatlıkla yapamıyor.. aptamil conformilide bi ara denemiştim.onu begenmedi..bende begenmedim :) tadı cok kötü.. tekrr kabız olacak diye cok korkuyorum..çünkü gecen sefer 10gün boyunca kabızdı.hem kusmaya hem kabızlıga iyi gelecek bir mama varmı acaba. humane ar alsam mı?

gercı sadece 1 kutu humana ar kullandım ama kesinlikle kabızlık sorunu yasamadık biz...kusmasınıda azalttı cok engellemedi bende bıdaha kullanmadım...

çok şükür bizde yapmadı canım diğer kullanan arkadaşlara bakılırsa onlarda da sorun olmamış sen de bi dene istersen

bizde aptamil ar kullanıyoruz oğlum kustuğu için doktorum çok fazla olmamak kaydıyla su verebilirsin dedi,kabızlığa gelince malesef mama kabız yapıyor bu yüzden kulak çubuğuna biraz zeytinyağı döküp kakanın geldiği kısma sürüyorum yumuşuyor ve kakasını kolay yapabiliyor...

Merhaba benimde bebeğim kusuyordu aptamil 1 kullanıyorduk hiç kilo almamıştı doktorumuz Humana Ar önerdi kusması yok denecek kadar azaldı ama Humana bebeğimizi kabız yaptı Aptamil lifli bir mama olduğu için sorun yaşamamıştık doktorumuz mamanın içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koymamızı önerdi gerçekten işe yaradı çocuk servisinde çalışan hemşire tanıdığımız ise anüs kısmını kibrit çöpüyle uyarın dedi oda çok işe yarıyormuş

kızlar humana ar'den alış veriş yaptım lanet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk baslarda suya ole tepki veriolar ama siz verin bn dogdugundn beri du veriorum şimdi birksm damacanayi icecek su faydali alistirin almio die vermemezlik ypmayin

Kabızlıktan bende çok çektim çekiyorum da hala bebeğim 1.5 aylık aptamil kullanıyorum sütüm ile doymuyor beni emiyo ama mama da yiyor ama kabızlık yaşıyoruz yinede mamasının içine hakiki zeytinyağı döküyoruz 1 çay kaşığı oda fayda etti az da olsa şimdi 2 günde 1 yapıyor bazen 3 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…