• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Humana AR kusmayı önleyici mama kullananlar bakarmısınız !!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eevcimen

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
138
7
296
Selam arkadaşlar benim bızdık çok fazla kustuğu için Humana AR mama kullanıyorduk,bu yüzden dolayı Humana'da üst düzey çalışan bir arkadaşımıza rica ettik bize 1 koli mama getirdi piyasa fiyatının yarısına,Fakat bizim oğlan artık mama içmiyor.8 aylık olduk sebzelere falan başladık.Tadını beğenmiyor zannedersem.Elimde 5 kutu Humana AR mama var ihtiyacı olan arkadaşlar varsa mesajlarınızı bekliyorum ,kargo ücreti tarafınızdan olmak kaydıyla mamaları ücretsiz olarak göndereceğim son kullanma tarihi 2011.
Eğer bir arkadaşımızın işini görecekse çok memnun olacağım.
Sevgilerimle:emir_bebek:

MERHABA.BENıM OĞLUM DA ŞU ANDA ÜÇ AYLIK. REFLÜ PROBLEMıMıZ VAR BıZıM DE.ÇOK FAZLA KUSUYOR. APTAMıL AR ÖNERDı DOKTORUMUZ AMA TADINI SEVMEDı BEBıŞıMıZ. GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜYDÜ TADI :bbo: HUMANANIN LEZZETı NASIL?

benimde 2aylık bebegim var ve çok kusmaya başladı, bugün doktora gidecegiz ne diyecek bakalım.sanırım bizde kusmaiçin olan mamaya başlayacagız. bu mamalardan hangisinin tadı güzel oluyor kızım çok seçici birde kusma önleyiciler daha lifli oluyormuş kabız yapar mı,popomuzda çatlak var kabız olmamamız gerekli

cnm merhaba benımde oğlum 3 aylık ve HUMANA AR mama kullanıyoruz bebeğim doğduğundan beri kusuyr reflusu var çünkü...biz hafta da 2 kutu harcıyoruz inank ki!!!!!!!gerçekten bana çok yardım etmiş olursun ... cewap yazarsan sevinirmm...

Bizim 5 aylık kızımız var, o mamalardan kullanmaktayız.Gönderebileceğiniz adresimizi vereyim.
Eşim Burhan DİKİCİ adına Buttim İş Merkezi A Blok Kat:4 No:1024 OSMANGAZİ/BURSA adresine ücret alıcıdan ödemeli gönderirseniz seviniriz.Şimdiden teşekkür ederim.

Back