Bebek Beslenmesi HUMANA 2 mama/devam sütünde GLİKOZ ŞURUBU VAR!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semasemasem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
2
1
1
34
arkadaşlar yıllardır kadınlar kulübü okuyucusuyum ama bugün bunu öğrendikten sonra üye olup herkese duyurma gereği hissettim. 6 ayını yeni dolduran bir kızım var ve sütüm yetmediği için 3 aydır mama veriyorum. başta kızım mamayı reddetti, içtikten 1 saat sonra tamamını kusardı. deneye deneye kusmadığı mamayı bulduk. 3 aydır humana 1 veriyoruz. sağlığında herhangi bir problem yok çok şükür. 1 numaranın içinde glikoz şurubu da yok ancak humana 2ye geçmemiz gerektiğinde internette içerik araştırması yaptım. hiçbir yerde -kendi sitesi dahil- humana 2 nin içinde ne olduğunu bulamadım. satın aldıktan sonra gördüm ki içinde glikoz şurubu var. kanım dondu. lütfen siz de kullanmayın, kullandırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…