• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi HUMANA 2 mama/devam sütünde GLİKOZ ŞURUBU VAR!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semasemasem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
2
1
1
34
arkadaşlar yıllardır kadınlar kulübü okuyucusuyum ama bugün bunu öğrendikten sonra üye olup herkese duyurma gereği hissettim. 6 ayını yeni dolduran bir kızım var ve sütüm yetmediği için 3 aydır mama veriyorum. başta kızım mamayı reddetti, içtikten 1 saat sonra tamamını kusardı. deneye deneye kusmadığı mamayı bulduk. 3 aydır humana 1 veriyoruz. sağlığında herhangi bir problem yok çok şükür. 1 numaranın içinde glikoz şurubu da yok ancak humana 2ye geçmemiz gerektiğinde internette içerik araştırması yaptım. hiçbir yerde -kendi sitesi dahil- humana 2 nin içinde ne olduğunu bulamadım. satın aldıktan sonra gördüm ki içinde glikoz şurubu var. kanım dondu. lütfen siz de kullanmayın, kullandırmayın.

Back