• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hülya Avşar'ın saçındaki ışıltının sebebi...

İlk defa duyuyorum. Tam benlik, bayılırım saçlarda sarı ışıltılara... :16:
Ben saç rengini açan ve doğal sarı ışıltılar veren saç kremlerini biliyorum bir tek. Bunun gibi;

Bir de papatya özlü şampuanlar sarı ışıltılar veriyor saça.

$Nuxe.jpg

tam olarak bu canım bakım kremi değil yağ şeklinde ama kullanmadım.

Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

6 Değerli Bitkisel Yağ ve E Vitamininin besleyici özellikleri bu şişede buluştu.

Yüz, vücut ve saçlarınızda kullanabileceğiniz bu güzellik iksiri, cilt ve saç bakımında faydaları bilinen farklı bitkisel yağları sizin için bir araya getirerek zevkli ve derinlemesine bakım sağlıyor.

Dünyada 9 saniyede 1 adet satılan bu eşsiz kuru yağın mucizevi özellikleri onu yaratıldığı 1992 yılından beri NUXE'ün en çok satılan ürünü haline getirdi.

Koruyucu madde ve silikon içermeyen, kuru yağ olma özelliğiyle de cildinizde yağlı his bırakmayan Huile Prodigieuse'ü tüm yıl boyunca cildinizin ve saçlarınızın günlük bakımı için kullanabilirsiniz.

Huile Prodigieuse'ün içeriğindeki 6 Değerli Bitkisel Yağ:
Macadamia Fındığı Yağı, Fındık Yağı, Hodan Yağı, Tatlı Badem Yağı, Kamelya Yağı ve Sarı Kantaron Yağı.

FİYAT 59.TL

ben de cok merak edıyorum bu ısıltıyı .normal de tiftif yolunmus gıbı olan saclar nasıl olur da boyle saglıklı ısıl ısıl gorunur merak ederdım .

deryadeniz8380 kımden duydun arkadasım ? eger bloglardan duyduysan cogu kısı unlulerın ısımlerını kullanarak urun tanıtımı yapıyorlar .

malum bloglar artık reklam billboardına döndu.

ben de cok merak edıyorum bu ısıltıyı .normal de tiftif yolunmus gıbı olan saclar nasıl olur da boyle saglıklı ısıl ısıl gorunur merak ederdım .

deryadeniz8380 kımden duydun arkadasım ? eger bloglardan duyduysan cogu kısı unlulerın ısımlerını kullanarak urun tanıtımı yapıyorlar .

malum bloglar artık reklam billboardına döndu.

Hülya avşarın ışıltıları gölge gibi çok hoşuma gitti boyatmak istedim onun gibi bi arkadaşım o boya değil kremdenmiş demişti internette aratınca bu krem çıktı ama kullanan biri yok bildiğim kızlar size sormak istedim bende

Arkadaşlr bu şişenin koyu sarı olanı var 100ml şu anda satış sayfasına bakıyorum.109.90tl yazıyor altın parıltı veren tanecikler var diyor içinde diyer 50 ml olanı 59.tl altın parıltılı tanecikler var diye yazmamışlar bu durumda hülya avşar kullanmışsa bu yağı 100 ml olan 109.90 tl olan ürünü kullanmış olmalı diye düşünüyorum tabi gerçekse

ilk kez duyuyorum vay be neler var:24::24:

Valla bu kadınlar kulübüne iyiki üye olmuşum okadar çok bilgi alıyorumki harika ya ağzım açık kalıyor şaşkınlıktan hülya avşarın saç bakım yağınıda bulduk kim bilir daha ne bilgiler bulacağız herkezi teprik ediyorum arkadaşlar kadınlar kulübüne hepimiz hoş geldik güzel mesajlarlaşmalar hepinize iyi akşamlar.

Back