Her seferinde Zehra'nın 'Orda dıniz yak anniaaa' deyişiyle parçalara bölündüğüm reklam.
yap francisim arkandayımmHayatimda izledigim en yapmacik reklam filmi. Ayrica ankarayi deniz yok diye kucumseyemezsin seni kucuk fare zehra. felaket ankara holiganligi yaparim burda.
O ne demek ki? Reklamı izlemedim tabi..
Hülya kızına ankarada da guzel okullar var orda oku fln fişman diyor
Kızı da orda deniz yok annee diyor yayarak konustugu için yazdıgım tarzda duyuluyor tabi
Ay sorma o ne agiz yaymadir oyleee reklam her ciktiginda guluyorumm.Hulya Avsari biliyorum her ani gule gule makara kukara geciriyor.Ama kizi enteresan tek basina yolda yururken bile ablak ablak saga sola guluyo bi hareketler bi havalanip geciyoHülya kızına ankarada da guzel okullar var orda oku fln fişman diyor
Kızı da orda deniz yok annee diyor yayarak konustugu için yazdıgım tarzda duyuluyor tabi
Haaaa bide bilerek peltek konusma moda olmus 17 20 yas gurubunda dillerini pelteklestire pelteklestire konusuyorlar.Bir ikisini cektim kenara kizim duzgun konussana diyorum soyle degil boyle bak diyosun niye peltek soyluyosun diyeee
Boyle bir karikatür vardi ya Turkcemiz yozlasiyy diye. Artik maalesef butun gencler bi tuhaf konusuyor..
Ah azizim hiç sormayın, bizim zamanımızda öyle miydi?Haaaa bide bilerek peltek konusma moda olmus 17 20 yas gurubunda dillerini pelteklestire pelteklestire konusuyorlar.Bir ikisini cektim kenara kizim duzgun konussana diyorum soyle degil boyle bak diyosun niye peltek soyluyosun diyeee
kikirdeyip yine pepuluk oluyorlar.
Bu gencler bi enteresan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?