Hülya araçtan atılarak öldürüldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Antalya’da kimliği belirsiz kişiler tarafından bir araca bindirilen 17 yaşındaki Hülya Seyyar, içinde bulunduğu otomobil seyir halindeyken yola atıldı. Seyyar olay yerinde yaşamını yitirdi...
Sitene Ekle

DHA

Antalya’da bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan 17 yaşındaki Hülya Seyyar, iddiaya göre zorla bindirildiği Otomobilden seyir halindeyken atıldı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.Kepez’de oturan Hülya Seyyar, iddiaya göre dün saat 22.00 sıralarında Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildi. Seyyar’ın direnmesi üzerine direksiyon kontrolünü yitiren sürücünün otomobiliyle orta refüje çarptığı, yeniden direksiyon kontrolünü sağladıktan sonra da araçla ara sokaklara daldı. Düdenbaşı Mahallesi 2 bin 373 Sokak’taki bazı kişi ya da kişilerin, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar’ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtığı öne sürüldü. Karanlık sokakta sesleri duyanlar, polis ve sağlık ekiplerinehaber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar’ın öldüğünü belirledi. Seyyar’ın araca bindirildiği yerde düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere alındı.
‘Nişanlısı gelecek diye indi’
Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar, kızının başına gelenleri duyunca gözyaşlarına boğuldu. Olaylara anlam verelediğini belirten acılı baba şunları söyledi:
“Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınar geleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. ’Bunlar kızınıza mı ait?’ diye sordular. ’Evet’ dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun.”
Polisin cesedin duruşuna ve fren izlerine göre olayın trafik kazası olabileciği ihtimalini değerlendirdiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

http://www.milliyet.com.tr/hulya-aractan-atilarak-olduruldu-gundem-2163160/

Antalya'da dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla bindirildiği otomobilden atılarak ölen 17 yaşındaki Hülya Seyyar'ın babası Halil Seyyar, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Kepez İlçesi'nde oturan Hülya Seyyar, gittiği akrabasından evine dün saat 22.00 sıralarında döndüğü sırada Antalya Büyükşehir BelediyesiToptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildi. Seyyar'ın direnmesi üzerine direksiyon kontrolünü yitiren sürücü otomobiliyle orta refüje çarptı. Yeniden direksiyon kontrolünü sağlayan sürücü, araçla ara sokaklara daldı. Düdenbaşı Mahallesi 2 bin 373 Sokak'taki bazı kişi ya da kişiler, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar'ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtı. Karanlık sokakta yardım sesleri duyanlar, polis, ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar'ın öldüğünü belirledi. Hülya Seyyar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp KurumuMorgu'na gönderildi. Polis, Hülya Seyyar'ın araca bindirildiği yerde düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı.

"FAİLLERİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN"

Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar, kızının başına gelenlere anlam veremediğini belirterek, "Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınargeleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. 'Bunlar kızınıza mı ait?' diye sordular. 'Evet' dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun" diye konuştu.

Kızının cenazesinin Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde toprağa verileceğini aktaran Halil Seyyar, "2016 yılı içinde düğünü olacaktı" dedi. Polis, bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar'ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

haberler.com

haberlerde gordum çok uzuldum
yorumlarda bahsedilen bolgenin tinercilerin itin kopugun yeri oldugunu yazmislar , o saatde oradan insan geçmezmis normalde
bu kiza nolmus merak ettim çozulur belki ama giden gitmis

Ne kadar da güzel bir kızmış.
Allah sabır versin ailesine.
İnsan bu devirde kime güveneceğini şaşırdı artık.
Biz küçükken arkadaşlarımızın evlerine gidip ders çalışırdık, kalırdık birbirimizde. Şimdi ne mümkün bunlara izin vermek..
Allah çocuklarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın.

Allah rahmet eğlesin. Ailesine sabırlar versın çok zor.

Allah rahmet eylesin , bu antalya'da kadın cinayetler konusunda epey sabıkalı , ve tehlikeli bir şehir

tecavüze uğramayıp işkence görmediği ve sadece öldüğü için sevinecem nerdeyse bide bu pislikleri yapıp öldürselerdi

Allah ailesine sabır versin,her gün bir kadın cinayetiyle uyanır olduk,devletimiz artık buna ciddi ciddi yaptırımlar uygulamalı.

Çok üzüldüm bu çocuğa Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin inşallah.

Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…