- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Aşılama ve tup bebek icin gidip memnun kalan var mi , bn biraz çekiniyorum erkek diye , ama çok övenler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat i neydi online olarak bi soru sorayim dedim sonuclarimi atmak istedim 600 tl istiyor hemenBen gittim hulusi hocaya çok tatlı bir dr ama çok yoğun işimde de çok iyi vaktiniz varsa ve beklemek size engel değilse tavsiye ederim. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim. Şimdi novaartta mehmet hocayla devam ediyoruz
2 aşılama 2 tüp bebek hulusi hoca yaptı, tedavi düşünürsem yine ona giderimAşılama ve tup bebek icin gidip memnun kalan var mi , bn biraz çekiniyorum erkek diye , ama çok övenler var
Online da olsa yüz yüze de olsa sonuçta size vakit ayırdığı için ücret istiyor olabilir. Bişey diyemem ama geçen sene 10 bin +ilaçlardı + muayene ücreti bu bize 20 bine maloldu bu yıl çok daha fazla ama bir. Çok yer12 bünle 15 bin arası fiyat veriyor.zamanın varsa dr alanında çok iyi kafan rahat olursun
Ben aşılama icin gideceğim aşılama fiyati neydi ben 1 senelik evliyim rapor çıkarabilir miyim2 aşılama 2 tüp bebek hulusi hoca yaptı, tedavi düşünürsem yine ona giderim
Göğsen hocada ilk denemem ikiz gebelik oldu. Gözüm kapali öneririm.Yada göğşen hoca nasil
Direkt tüp bebek miydi acaba asilama oldu mu fiyat neydi ve kac yildir evliyken yaptiniz acaba ben 1 yıllık evliyim deGöğsen hocada ilk denemem ikiz gebelik oldu. Gözüm kapali öneririm.
Evlendiğim ilk yıl doğal hamile kaldim düşük oldu, 6 ay sonra yine hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Sonra 1 yıl hic hamile kalamadim. Yani evliliğimin 2. Yılı bitmisken beklemek istemedik tüp bebege basladik . Asilama yaptırmadık.Direkt tüp bebek miydi acaba asilama oldu mu fiyat neydi ve kac yildir evliyken yaptiniz acaba ben 1 yıllık evliyim de
Anladm Allah sagsalim kucağıniza almayi nasip etsin inşallahEvlendiğim ilk yıl doğal hamile kaldim düşük oldu, 6 ay sonra yine hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Sonra 1 yıl hic hamile kalamadim. Yani evliliğimin 2. Yılı bitmisken beklemek istemedik tüp bebege basladik . Asilama yaptırmadık.
Merhaba siz tek yumurtalık ve tek tüp ile iki defa hamile mi kaldınız, amh değeriniz çok mu yüksekti acaba. Bende aynı durumdayım o yüzden merak ediyorum, bana hsg sonrası tüp bebek tedavisine başvurmamı önerdiler bir yanım normal dene derken diğer yanım ya kistin tekrarlarda diğer yumurtalıktan da olursan diye korkuyor zor bir karar ama sanırım bende tüp bebeğe başlayacağım. Başkentte süreç hızlı ilerliyor mu acaba ben il dışından geleceğim için izinlerim kısıtlı olacak sürekli gidip gelme imkanım yok malesef. Bu yüzden hem iyi bir yer hemde beni çok bekletmeyecek bir yer arıyorum biraz bilgi verebilir misiniz rica etsem başkentteki süreciniz ile ilgiliEvlendiğim ilk yıl doğal hamile kaldim düşük oldu, 6 ay sonra yine hamile kaldim kimyasal gebelik oldu. Sonra 1 yıl hic hamile kalamadim. Yani evliliğimin 2. Yılı bitmisken beklemek istemedik tüp bebege basladik . Asilama yaptırmadık.
Teşekkürler cevabınız için evet hulusi hoca özel muayenehanesini açmış diye biliyorum muhtemelen ben oraya gidip görüşeceğim kendisiyle, muayenehanesinde o kadar sıra yoktur umarımBaşkentte çok beklersiniz. Bu anlamda novaartı tavsiye ederim. Başkentte hulusi hocada ilk tedavimizi gördük. Hocayı da çok seviyorduk ancak o kadar çok bekliyorduk ki çalışırken bu beklemeler ve çok sık çağırmalar bizi yıprattı çalılırken çok zor çünkü. Bir de tedavi bir kerede sonuçlanmayabiliyor ve birden fazla tedavi gördüğünüzde aylarınız bu şekilde geçiyor. Gerçi şimdi hulusi hoca ordan ayrıldı. Yoğunluk hala var dediler ama yine de danışmayı arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim
Mrb...Hulusi Hocanın yeni kliniğine gittiniz mi ? Biraz bilgi verebilir misiniz ? Tüm işlemler klinikte mi yapılıyor, hastanedeki kadar güven veriyor mu, donanımı techizatı nasıl, ekip ilgili ve bilgili mi vs vs. Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.Teşekkürler cevabınız için evet hulusi hoca özel muayenehanesini açmış diye biliyorum muhtemelen ben oraya gidip görüşeceğim kendisiyle, muayenehanesinde o kadar sıra yoktur umarım