hulohop çevirerek zayıflayalımm mııı

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
ben geçen spor malzemeleri satan yerden hulohop aldım kenarlar dalgalı masajda yapıyomuş sanıırm çok yorucu gerçekten ayrıca çevirmeyi de bilmiyodum dün yeni öğrendim öğrenmesi kolaymış küçükkken çeviremezdim çünküü
hadi kızlar benimle birlikte hulohop çevircek olan var mıı birlikte yaparsak daha gaza geliriz belimiz göbeğimiz incelir inşallahh

ben bu videoyla çevirmeyi becerdim
Hulahop - Nasıl Çevrilir?

Hulahop nelere yarıyor?
Kalori yakmaya, kilo vermeye ve vücudun formunu sıkı bir şekilde korumasına yardımcı oluyor.
Beyne giden kan akışını artırıyor ve düzenli olarak yapıldığında vücudunuzun enerji seviyesini artırıyor.
Beli, kalçayı ve dizleri kuvvetlendiriyor.
Koordinasyon özelliğiniz oldukça gelişiyor.
Vücut hareketleriniz ve nefes alıp verişinizin koordinasyonu gövdenizdeki kasların güçlenmesini sağlıyor. Omurga da esnekleşmiş oluyor.
Sadece karın kaslarınızı çalıştırıyor gibi gözükse de aslında vücudunuzdaki hemen hemen tüm kasları çalıştırıyor; kalçayı, boynu bile…
Hayati önem taşıyan organlarımızın tüm özelliklerinin çalışmasını geliştiriyor.
Enerjik bir spor olduğu için kendinizi iyi ve dinç hissetmenizi de sağlıyor.

ben geçen spor malzemeleri satan yerden hulohop aldım kenarlar dalgalı masajda yapıyomuş sanıırm çok yorucu gerçekten ayrıca çevirmeyi de bilmiyodum dün yeni öğrendim öğrenmesi kolaymış küçükkken çeviremezdim çünküü
hadi kızlar benimle birlikte hulohop çevircek olan var mıı birlikte yaparsak daha gaza geliriz belimiz göbeğimiz incelir inşallahh

ben bu videoyla çevirmeyi becerdim
Hulahop - Nasıl Çevrilir?

Hulahop nelere yarıyor?
Kalori yakmaya, kilo vermeye ve vücudun formunu sıkı bir şekilde korumasına yardımcı oluyor.
Beyne giden kan akışını artırıyor ve düzenli olarak yapıldığında vücudunuzun enerji seviyesini artırıyor.
Beli, kalçayı ve dizleri kuvvetlendiriyor.
Koordinasyon özelliğiniz oldukça gelişiyor.
Vücut hareketleriniz ve nefes alıp verişinizin koordinasyonu gövdenizdeki kasların güçlenmesini sağlıyor. Omurga da esnekleşmiş oluyor.
Sadece karın kaslarınızı çalıştırıyor gibi gözükse de aslında vücudunuzdaki hemen hemen tüm kasları çalıştırıyor; kalçayı, boynu bile…
Hayati önem taşıyan organlarımızın tüm özelliklerinin çalışmasını geliştiriyor.
Enerjik bir spor olduğu için kendinizi iyi ve dinç hissetmenizi de sağlıyor.

merhaba magdelena,sanırım açtığın konuya kimse cevap vermemiş,
bu mesajı yazdıktan sonra hulahop çevirmeye devam ettin mi? zayıflayabildin mi?

Ben gün içerisinde saat başı sadece 3' er dk ile ciddi kilo verildiğini duymuştum. magdelena sen devam ediyor musun?

X