Hulahop ile göbeklerden kurtulalım :)

luthien_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
181
1
Küçükken hemen hemen hepimizde vardır bu çemberlerden.Geçen gün de düşünürken aklıma geldi şimdi de çevirsem acaba belim incelirmi göbeğim düzleşirmi diye ve araştırmaya koyuldum hemen ve bakın neler buldum meğerse ne kadar yararlı bir şeymiş bu hulahoplar

Hulahop nelere yarıyor?

Kalori yakmaya, kilo vermeye ve vücudun formunu sıkı bir şekilde korumasına yardımcı oluyor.
Beyne giden kan akışını artırıyor ve düzenli olarak yapıldığında vücudunuzun enerji seviyesini artırıyor.
Beli, kalçayı ve dizleri kuvvetlendiriyor.
Koordinasyon özelliğiniz oldukça gelişiyor.
Vücut hareketleriniz ve nefes alıp verişinizin koordinasyonu gövdenizdeki kasların güçlenmesini sağlıyor. Omurga da esnekleşmiş oluyor.
Sadece karın kaslarınızı çalıştırıyor gibi gözükse de aslında vücudunuzdaki hemen hemen tüm kasları çalıştırıyor; kalçayı, boynu bile…
Hayati önem taşıyan organlarımızın tüm özelliklerinin çalışmasını geliştiriyor.
Enerjik bir spor olduğu için kendinizi iyi ve dinç hissetmenizi de sağlıyor.
İlk bulduğum yerden hemen alıp hulahop çevirmeye başlıyorum bakalım yararı olacakmı deneyenler veya denemeyi düşünenler yorumlarınızı bekliyorum

ben küçükken çevirme konusunda rakipsizdim geçen gün kilerde buldum denedim ama unutmuşum maalesef

Ben küçükken de çok çeviremiodum ama şimdi bi kez daha denicem :44: deneye deneye çeviririm herhalde hem çok eğlenceli hem de çok güzel bi spor valla

bende tekrar deniyorum olucak umarım yeteneğimi tamamen kaybetmemişimdir

ama ağırlıklı olması gerekiyomuş hulahopun ben ilk kırtasiyelerde falan satılanlarla başlıcam etki etmezse ağırlıklı alcam

kızlar naptınız ben yeni hulohop aldım spor malzemeleri satan tükandan 15 liraya kenarları dalga dalga masajda yapıyomuş sanırım hadi kızlar birlikte yapmaya başlayalm ben dün başlamıştm belim incelsin göbeğim gitsin istiyorum benimle birlikte yapcak bi babayiğit var mııı ne kadar yapmamız gerekiyo ki ama onu bilmiyorum

Bu hulahopu aldım da o kadar becerikliyim ki tam tur atmadan hop yerde... Küçükken de denememiştim zaten... Nasıl çevircem ?

ben hiç beceremedim ama bugün hemen alıcam dün markette gördüm renkli renkli çok hoş duruyorlar en azından öğrenmeye çalışırken bile baya kalori yakacağımı eyleneceğimi düşünüyorum bu sefer öğreneceğim kafaya koydum çevirenlere bayılıyorum yeni şeyler öğrenmeye de bukadar yararını öğrenmekte hoşuma gitti sağolun hepimize kolay gelsin

Sürekli başlayıp bırakıyordum. 3 gündür yapıyorum.15 veya 20 dk. O gün yaptığım sporun dakikasına göre çeviriyorum. İnşallah yararı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…