hükümet gibi kadın queen latifah

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
Dana Elaine Owens (d. 18 Mart 1970)[1] en çok sahne adı olan Queen Latifah olarak bilinen Amerikan rapçi, aktris ve şarkıcı. Queen Latifah'nın müzik, sinema ve televizyon dallarındaki çalışmaları ona bir Altın Küre, iki tane Screen Actors Guild Awards, iki tane Image Awards, bir Grammy, ilaveten 6 Grammy adaylığı, bir Emmy Ödülü adaylığı ve bir Oscar adaylığı almasını sağlamıştır.

kimselerin hoşlanmayacağını kestirebiliyorum evet ama olsun ben gene de konuyu açmak istedim..

çünkü bana çok sempatik gelir,oyunculuğu,tipi..ekrana da yakışıyor bu iri yarı kadın..bu arada boyu 1.78 e kilo da var baya kalıplı yani

ama beni çeken bi tarzı ve farklılığı var

bu kadının filmleri acayip komik oluyor bayılıyorum paylaşım için çok saol

oyunculuğu çok güzel

sesini bilmiyorum ama iyi bi ses olduğunu duydum aynı zamanda lezbiyenmiş ama bu duruma gıcık oldumm

olsun yine de sempati duyuyorum bu kadına

oyunculuğu çok güzel

sesini bilmiyorum ama iyi bi ses olduğunu duydum aynı zamanda lezbiyenmiş ama bu duruma gıcık oldumm

olsun yine de sempati duyuyorum bu kadına

yüzündeki özgüven mükemmel. insanın havasını değiştiriyor.:97:
amerikada lezbiyenlik moda galiba, bunalttılar. (gerçek lezbiyense saygı duyuyorum tabii.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…