Sen de bir şeyi beğen, CHP yapsa böyle demezsinizTulumbada biten suyu zorunlu bes'le doldurmaya çalışıp bir yandan da yok torun teşviği, yok proje gelişimi teşviği vermek.. neyse zaman gösterecek bakalım, önce şu referandum bitsin de bu haberler de tarihin tozluuuu sayfalarına karışıyor mu karışmıyor mu görürüz..
Sen de bir şeyi beğen, CHP yapsa böyle demezsiniz
ÖDP ye mi basıyorsun oyu :)yok ya zerre haz etmediğim bir diğeri de o
ÖDP ye mi basıyorsun oyu :)
ben LDP yi seviyordum ama başkan değişti artık önümüzdeki yeni partilere bakacağız
Seninle gereksiz bir bilgi paylaşayım. Hiç bizim oy pusulasına dikkat ettin mi, partilerin sembollerine : arı, at, ok, Hilal, ampul vb. Gibi. Okuma yazma oranı düşük oldugu için, okuma bilmeyen seçmen resme bakarak hangi partiye oy verecegını buluyor, sen de içeri girince şekle bak hangisi hoşuna giderse basbak bu da Pakistan'ın bizden beter :)
ahaha çok iyiymiş yagözüme ilk takılan yatak oldu, uyku delisi biri olarak ben direkt basar çıkarım seçilirlerse yat aşağı
Seninle gereksiz bir bilgi paylaşayım. Hiç bizim oy pusulasına dikkat ettin mi, partilerin sembollerine : arı, at, ok, hilal, ampul vb. Gibi. Okuma yazma oranı düşük oldugu için, okuma bilmeyen seçmen resme bakarak hangi partiye oy verecegını buluyor, sen de içeri girince şekle bak hangisi hoşuna giderse basbak bu da Pakistan'ın bizden beter :)
ahaha çok iyiymiş yagözüme ilk takılan yatak oldu, uyku delisi biri olarak ben direkt basar çıkarım seçilirlerse yat aşağı
Tavuk var, kaska benzer bir şey var :) Pakistan'da sembolü yatak olam siyasi parti olması daha da ilginç )))
Ben ütüyü gözüme kestirdim. "Ülkeyi kırışıksız, jilet gibi yapacağız" mesajı veriyor. Oyum ütüye.
Yani bu iş askıyla, karpuzla olacak iş değil. Ütüden başka oy verecek kimseyi göremiyorum ben. Malumunuzdur ki erkeği gösteren ütüdür.Puhahaha:))) seç beğen al, yemlenen tavuk var:) hadi tavuğu koydun, bari şöyle asil, başı dik olanından koysaydın :))
Yani bu iş askıyla, karpuzla olacak iş değil. Ütüden başka oy verecek kimseyi göremiyorum ben. Malumunuzdur ki erkeği gösteren ütüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?