hukukcular ya da cocugu olup bosananlar bi bakar misiniz

Ya bana da oyle geliyo, bosanma fikrini aklima getirmeyeyim diye soyluyo buyuk ihtimalle ama yine de korktum biraz tabi. Cocugum var isin ucunda, kucucuk daha. Ben olmazsam ne yapicak, bunu dusununce vazgeciyorum.

Ben de zaten evlenecegini dusundugum icin hic hic istemiyorum almasini. Sadece yalanci sahit yada sahte evrak tarzi biseyler yapabilir mi diye endiseliyim

Yalanci şahit ne diyecek? Bebeğe bakamayacak kadar hasta vs diyecek en fazla mahkemede sizi kontrole gönderecek raporda cikacak. Ve yalanci sahitlikten basi yanacak. Kimse bunu göze alamaz.

Yalanci şahit ne diyecek? Bebeğe bakamayacak kadar hasta vs diyecek en fazla mahkemede sizi kontrole gönderecek raporda cikacak. Ve yalanci sahitlikten basi yanacak. Kimse bunu göze alamaz.
zaten öğretmenmiş yani bir sağlık sorunu bir şiddet eğilimi olmadığı okuldaki müdürü bir arkadaşı veya velisi şahitlik yapsa bile açığa çıkmaz mı? bencede eşi yalan dolana girerse kendisini kendi ayağından vurmuş olur.

Sizin yasal yollar konusunda korkmanızı gerektirecek bir şey yok.
Psikolojik sorun değil de psikiyatrik bir şey. Mesela anne şizofren olabilir, çocuğuna zarar verme potansiyeli olur vermezler.
Veya zeka geriliği olur vermezler.
Bir de fuhuş yapan bir kadına mesela vermezler.

Siz boşuna korkuyorsunuz.

Avukat tanıdıkla olmuyor. Hakimi tanıması lazım, onda bile temyize gidebilirsiniz. Başka hakim isteyebilirsiniz.

Evet haklisiniz aslinda. Sadece hakimi ayarlamasi lazim o da cok cok zor. Onu yapsa bile hakim degistirebilecegimi bilmiyodum. Tesekkurler :)

Evet haklisiniz aslinda. Sadece hakimi ayarlamasi lazim o da cok cok zor. Onu yapsa bile hakim degistirebilecegimi bilmiyodum. Tesekkurler :)

bakdi kus yuvadan uctu gitti bari cocukla tehdit edeyimde yalvarsin ayagina yatmis sirf salliyor totodan hic maasi olmayan kuzenim bile enistemin maasini gosterip aldi cocugunu yanina cokda tanidiklarim var bosanmis hepsinin cocugu yaninda hic korkma 4 aylik bebegi senden koparacak kadar degismedi turkiye cumhuriyeti

7 yaşına kadar çocuğun velayeti anneye verilir... Ben ayrılırken hakim hiç sormadı bakacak durumun var mı diye direkt velayetini aldım. Sizin eşiniz zorluk çıkaracağını söylüyormuş ama eğer ciddi sağlık sorunlarınız yoksa, maddi olarak bakabilecek durumdaysanız korkmayın hiçbirşey yapamaz. Caydırmak için gözdağı veriyordur, yasal olarak belirli günlerde görmesi haricinde çocuğunuzu alamaz...

Evet buyuk ihtimal korkutup vazgecirmeye calisiyor ama rahatladim suan

Ben de zaten evlenecegini dusundugum icin hic hic istemiyorum almasini. Sadece yalanci sahit yada sahte evrak tarzi biseyler yapabilir mi diye endiseliyim

sen kocanı aldattınmı hayır
bu durumda senden alamaz
bilindik bi psikolojik tedavi götüp ilaç kullandın mı belki bunu öne sürer
buda ileri derecede olması gerek sanırım
ve bebegin daha 4 aylık mahkeme vermez
sahte evrak düzenlersede kendi başına iş açar

Yok hic tedavi de gormedim. Sadece cok bunaldigim icin psikolojimin bozuldugunu dusunuyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…