• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk okuyorum. olduğum gebelik testi adli yargı sınavlarını etkiler mi? araştırılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turkiye'de nasil oluyo bilmiyorum ama yurtdisinda bazi ulkelerde kadinlar basim agriyo diye gitse bile bi gebelik testi yapiyolar once 😅 Onu bi aradan cikarmak icin... Illa suphe olmasi gerekmiyo yani. Bizim bekar bi arkadas hakaret olarak algilamisti, doktor anlam veremediydi ne abartiyo bu kadin diye 🤣

Avukat olacak kisiler bakire olmalıdır diye bi yasa mı var cmfkfmkf
Tmm muz cumhuyetiyix yargı olarak da okadar da degil yani.
avukatlık için değil hakim savcılık çin soruyor, ne sormak istediğini kendisi de anlatamamış ama.
epikriz raporunda yazıyor
ne epikrizi?

adet gecikmesi için gittiniz
tabii ki gebelik testi isteyecek, bakireyim deseniz de ister 10 yaşından sonra 55 yaşına adar her kadına adet gecikmem var, ya da bulantım kusmam var, ya da sancım var vs. vs. dese doktor bHCG ister, çok normal olarak, isteseme anormaldir.

ama ne epikrizi?
hangi raporda sürtünme var yazmış?
yani o (+) işareti konulmuş?
(bu tıp dilinde "var" anlamına geliyor)

bu dediğiniz şey saçma, her doktor başvurusunda epikriz çıkmaz ki günübirlik işlem bari olsun bir işlem yapmış olmaları lazım epikriz çıkması için,
epikriz olması için "taburcu" olmanız lazım (zaten epikrizin kelime anlamı o, "taburculuk özeti") ne yaptırdınız da taburcu oldunuz siz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back