• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk okuyorum. olduğum gebelik testi adli yargı sınavlarını etkiler mi? araştırılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Hukuk okuduğuna emin misin 😀

adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Hukuk okumak? 💨

Ne raporu bu? Sen bakire olup olmadığına dair rapor mu talep ettin?

Kadın hastalıklarında doktor kan testine gönderirken bir yere bakire vs yazmıyor, sisteme istediği kan değerlerini seçip geçiyor.

Ne raporu bu? Sen bakire olup olmadığına dair rapor mu talep ettin?

Kadın hastalıklarında doktor kan testine gönderirken bir yere bakire vs yazmıyor, sisteme istediği kan değerlerini seçip geçiyor.
Su an bize de anlamsızca yalan söylüyor hepsi bu. Bir operasyon gecirmis belliki vajinal bölgeden, belki smear almak icindi, belki cinsel yolla bulasan hastalik testi almak icindi belki daha farklı birsey icindi ama epikriz raporlarini operasyon veya yatış olmadigi surece doktorlar e-nabiz'a girmiyor hepimiz biliyoruz (hasta gormuyor en azindan)

Konu sahibi dogru yanitlar istiyorsan, dogru anlatmalisin hikayeni, kimse kimseyi yargilamaz burada, yargilayan densiz olursa da lincleriz merak etme.

Sağlık raporu alırken hastaliklarinizi sorarlar tek tek doktorları gezersiniz mesleği yapabilecegibize dair sorun olmadığıni ispat etmek için. bi hastalığınız yoksa tahlillerinize bakmak akıllarına gelmez o kadar da değildir çok takılmayın. Otel kayıtları olayını bilmiyorum şüpheli. Bakıyolar mi sevgiliyle kalınca buna takılıyorlar mi bilmiyorum.

e
etkilemez canim korkma ama ilerde esin gorebilir eger gizleyecem dersen

Avukat olacak kisiler bakire olmalıdır diye bi yasa mı var cmfkfmkf
Tmm muz cumhuyetiyix yargı olarak da okadar da degil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back