• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk okuyorum. olduğum gebelik testi adli yargı sınavlarını etkiler mi? araştırılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadinderdi20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
6
-2
1
21
adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?

adet gecikmesi için doktora gittim doktor da garantiye almak için betahcg ve kan testi istemiş. bakireyim ama erkek arkadaşımla sürtünmeyle ilişkim oldu dedim yalan söylememek için. Doktor rapora bakire (sürtünme+) yazmış. E nabızda ve e devlette adet gecikmesi olarak görünüyor. mülakatlar için otel kayıtları bile inceleniyor tarzı şeyler olduğu için bu konuda gerildim. bu kadar detaylı araştırılıyor mu bilginiz var mı?
Hiç bir bılgım yok

Daha önceleri araştırılıyordu ama sanirim 2017 yılında emniyet mensuplarının dahi eşlerini vs araştırmayı birakip tüm mesuliyeti personelin kabulüne biraktilar.
Artık otel araştirmasi vs yapilmiyor

Daha önceleri araştırılıyordu ama sanirim 2017 yılında emniyet mensuplarının dahi eşlerini vs araştırmayı birakip tüm mesuliyeti personelin kabulüne biraktilar.
Artık otel araştirmasi vs yapilmiyor
emin misiniz çok kafamı kurcalıyor da içim rahat etmiyor

Ne raporu yahu? Ne raporu yazmis doktor size? Beta hcg bazen baska hastaliklar icinde bakilabilen bir test, yani illaki gebelik olarak yorumlanmasi gerekmiyor.

Bir doktora neden surtundum diye yalan söylersin ki ?

doktor niye sürtünme yazsin ya ne sacma
ayrica gebelik testi sorun olmaz. ben kendim hic gebelik testi yaptirmadim ama enabizimda gördüm. acilde gittigim doktor bana "gebelik ihtimali var mi" demisti, hayir dedim kan idrar örneği verdim sonuçlar cikti ilaclarimi aldim falan, o zaman gordum. sözüme guvenmemis tahlillerim arasina beta hcg de eklemis🤣
hic onemi yok yani, boyle seyler oluyor

öyle tabi ama o kadar çok şunlar bunlar araştırılıyor söylentisi var ki rahat edemiyorum
Aşkım sen akıllı da birisin hukuk okuyosun y sürtünmeyle hamile mi kalınır bebeğim nasıl bundan şüphelendin ki üzülüyorum ya bide şak diye doktora mı gidilir testler var bidaha olursa test yap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back