Hukuk okuyacağım ama nerde?

redsexylipstick

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
12
2
27
İyi günler. Bu sene liseden mezun oldum,tm3 sıralamam 22.600 ve ben kocaeli hukuğu başa yazmak istiyorum. Bi 200 kişi sıralama düşerse girme ihtimalim var hiç belli değil yani. O olmazsa şehir değiştirmem gerekiyor ve hiç gitmek istemiyorum başka şehre. Maltepe uni tam burslu oluyor ama bana kalitesiz bir üniversite gibi geliyor. Özyeğine bakıcam yüzde 50 burs oluyor ilk üçe yazınca ek burs veriyormuş yüzde 25 kadar. Şimdi sorum şu Kocaeli olmazsa sizce başka şehirde devlet mi okumalıyım yoksa burda dediğim özelleri düşünebilir miyim? Özelde hukuk olur mu? Kafam inanılmaz karışık. Şunu da eklemeliyim hani olduğu gibi mezun olmayacağım kendimi geliştirip gelebileceğim maksimum seviye için uğraşacağım. Kariyer hırsım var yani. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Yuzde elli burs aldiginda ilk siraya yazarak yuzde yirmi bes burs gecerli olmaz.
En yuksek burs uzerinden degerlendirme yaparlar.
Bence baska bir devlet universitesi dusunun.

Yuzde elli burs aldiginda ilk siraya yazarak yuzde yirmi bes burs gecerli olmaz.
En yuksek burs uzerinden degerlendirme yaparlar.
Bence baska bir devlet universitesi dusunun.
Öncesinde sözleşmesini yaparak oluyor bu dediğim. Özeller biraz esnaf mantığında olduğu için malesef durum böyle. Teşekkür ederim.

Öncesinde sözleşmesini yaparak oluyor bu dediğim. Özeller biraz esnaf mantığında olduğu için malesef durum böyle. Teşekkür ederim.
Benim zamanimda olmuyordu siz yinede iyi arastirin.
Yasanilasi cok guzel sehirler var oralarida dusunun bu kadar cekimser olmayin.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK69:
Benim zamanimda olmuyordu siz yinede iyi arastirin.
Yasanilasi cok guzel sehirler var oralarida dusunun bu kadar cekimser olmayin.
2 yıllık ilişkim var ve başka şehirde sıkıntılı yaşayacağıma burada en güzel şehirde paşalar gibi yaşarım diye düşünüyorum. Mecbur kalırsam yazacağım :KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK69:
2 yıllık ilişkim var ve başka şehirde sıkıntılı yaşayacağıma burada en güzel şehirde paşalar gibi yaşarım diye düşünüyorum. Mecbur kalırsam yazacağım :KK52:
Universite surecinde gecmisten gelen iliskinin yurumesi cok zor oluyor insanin hayata bakis acisi, zevkleri her sey degisebiliyor. Once geleceginizi dusunun kocaeli olmayabilir dediniz o yuzden secenek sundum sadece tabi sizin karariniz.

Bence başka şehirde devlet üniversitesinde okuyun.Hem size daha fazla şey katacağını düşünüyorum.

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
goreviniz bu anliyorum ama keske cevap verilmeyecegini bile bile buraya tasimasaydiniz. bu hafta tercih yapmam gerekiyor ve ne kadar cok insanin fikrini alsam o kadar guzel olucak benim icin. acaba konum bdv de durabilir mi rica etsem. daha sonra tasirsiniz buraya.

Özyeğin yazma. Iyi bir üniversite ama bildiğin ticarethane.sözlükten yorumlarına bakarsan eğer eski kalitesinin kalmadığını anlarsın.

X