Hukuk Kazanmak Çok mu Zor?

asosyalbagyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
1
0
24
Merhaba arkadaslar iyi bayramlar herkese, hesabimi daha dun actim yipranan saclarimin tedavisi icin misafirler gelenler gidenler fakan derken konu acmaya firsatim olmadi. Yaklasik yarim saat once yine babamin bir arkadasi geldi ve bana calismalarikjn nasil gittigini sordu liseye basladigimdan beri hukuk hukuk diye laf yaptigimi hatirladim ama maalesef 2 yildir sadece sinif gecmeye odakliyim hukuk benim hayalim ciddi ciddi en buyuk hayalim hatta bi ara herkese dunyanin en iyi avukati olacagimi idda ediyodum ama uzgunum ki bu gun babamin arkadasi sen hayatta kazanamazsin dedi. Gercekten hukuk kazanmak cok mu zor? Hayallerimden vazgecip baska bi bolume mi odaklaniyim fazla uzattim kusura bakmayin lutfen yardimmm

Merhabalar...
Yıllardır hayalini kurduğunu söylemişsin. İnsan hayallerinden bir kaç kişi olumsuz bir şeyler söyledi diye vazgeçer mi hiç? İnsanların ne söylediğine bu kadar kulak asmamalısın ve kendine güvenerek hayallerinin peşinden koşmalısın. öncelikle bunları söylemek istedim.
Hukuk kazanmak konusuna gelince. üniversite sınavına hazırlanmak, hakikaten zor ve sıkıntılı bir süreç. Ancak düzenli ve sistemli çalışılınca kazanılmayacak bölüm yoktur diye düşünüyorum. hem artık hukuk fakültesi çok fazla, puanları da eskisi kadar yüksek değil. Bence hayallerinden vazgeçme, en kısa sürede kolları sıva ve çalışmaya başla..

(Hukuk Fakültelerinin ve mezunlarının çokluğundan, artık hukuk fakültesinin eskisi kadar cazip olmadığından bahsederek hevesini kırmak istemem, kendin düşünüp karar vermelisin)

O kim oluyormusta sana oyle diyor , eger vazgececeksen kendin ıstediğin için gec başkası konustu diye degil.bende hukuk istiyorum . Olur mu olmaz mi Allah bilir ama biz uzerimize duseni yapıp calismaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…