• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk fakültesi mezunlarından öneriler bekliyorum..

buzprensesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
271
13
118
35
İzmir
merhaba arkadaşlar, nasipse önümüzdeki aylarda hukuk fakültesini bitirip diplomamı alacağım. 4 senedir fakültenin zorluğundan kendime hiç vakit ayıramadım desem yeridir. yani kendimi şöyle geliştireyim, okul bitince şunu yaparım diye hiç düşünmedim. gerçekten zorlu bi 4 yıldı. fakülteyi bitiriyorum evet ama ileride ne yapacağım ve nereye yöneleceğim konusunda kafam çok karışık. avukatlık, hakim-savcılık, kurum avukatlığı, devlet memurluğu... sürekli olarak aklımda dönüp duruyor. hakim savcı olmanın ve mesleğin devamının ne kadar zor olduğunu fakülteyi okurken az çok farkettim. o yüzden pek düşünmüyorum. 4 yılda o kadar çok yorulmuşum ki şu an için iyi bir maaşla devlet memuru olayım rahatça çalışayım bile diyorum. bir de mümkün mü bilmiyorum ama atanma pek istemiyorum. o yüzden buradan hukukçulara sesleniyorum :) önerileriniz neler, okulunu yeni bitiren bir hukukçuya neler söylemek istersiniz yardımlarınızı bekliyorum... :)

Back