Hukuk bölümünde veya polislik mesleğine sahip olanların özellikle bakmasını rica ediyorum arkadaşımın düştüğü zor durum hakkında yardım rica ediyorum?

Evet ikizine yapılan hiç gaddarlık olamaz zaten o zaman. Bu ülkede gaddarlık kadar yaygın olan tek şey var o da empati yoksunluğu. Gerçi kime neyi anlatıyorum da.

kedisinden ayrılmamak istenmesini diğer arkadaşlara göre normal buluyorum. Bu zamana kadar yaşamiş, psikolojik destekle güçlenerek, mevcut durumda istikrarlı bi iş bulduktan sonra (devlet veya özel), sulh yoluyla kediyi de alarak kendine bi hayat kursun. hayati tehlikesi yoksa tabi, bi süre kadın sığınmaya gidebilir.

Bence arkadaşınız haklı kedi fetöcü olabilir, babası kıza çip taktırsın tabi ki ama kedinin ikiz kardeşini evden atın yoksa olmaz bu iş.

Karşımdaki insan böyle bir durumda dalga geçip gaddarca kahkahalar atabiliyorsa ben de Allaha havale ederim.Ayıp görmek istiyorsanız o yorumlarda örnek bolca mevcut.
Ben bazılarının dalga geçtiğini düşünmüyorum siz bence çok duygusal ve mantık dışı yaklaşıyorsunuz. İkizinin kedisini üstüne almak istemesi garip değil babasını şikayet etmek istemesi garip değil size anlatması garip değil burada insanların tepkileri size garip geliyor. Bu kişi eğer arkadaşınız ise acilen tedavi olması gerekiyor bu bir. İkincisi bence bu kişi sizsiniz öyle hunharca beddua savurduğunuza göre. Herkesin kötü bir baba ile kötü biri ile olmasını şiddete maruz kalmasını filan istiyorsunuz normal mi bu isteğiniz? Bu yüzden bu kişinin siz olduğunuzu arkadaşınız olmadığını düşünüyorum. Canınız yanmış olabilir. Ama bu insanlar size o kadar büyük bir şey yapmadılar ettiğiniz beddua çok ağır.

Kedin fetöyle mi konuşmuş, babanın ikizi kpss mi girecekmiş bir şeyler anlatmışsın da gerçekten anlaşılmıyor. Bir de yorumda okuduğunuzu anlamıyorsunuz demişsin. Zor okursun bu kafayla.
Zaten derdini anlatmaktan acizsin bir de yok arkadaşım diye anlatarak laf kalabalığı yapıyorsun. Yorumlarda en ufak şakaya beddualar ettiğine, baban kedine bağırdı diye vay efendim bu ülkede kadına şiddet diye alakasız sloganlar attığına göre sensin arkadaşım diye bahsettiğin kişi.
Her şeyi geçtim 24 yaşında eşek kadar bir insan bir erkeğin ben sana bakacağım vaadine tamam diyip işi gücü okulu kursu bırakıyorsa okumaya niyeti yoktur zaten.
Baban kediye bağırdı diye karakola gitmeye çalışmana da kahkaha attım.
Anlatabildiğin kadarıyla özetliyorum:
Baban sana ve kedine bağırdı. Sana psikolojik şiddet uyguluyor. sen de babanı şikayet edip hapse attıracaksın. (Hayır fetöcü adamlara telefon açtı diye ömür boyu hapis yemez)
Olayla alakası olmayan gariban ikizinin kedisini kaçırıp çip takıp uzak diyarlara okumaya gitme hayalin var. (Hayır her çipsiz kediye çip takarak ondan bundan kaçıramazsın) Olan kedisi kaçırılıp ailesinden olan ikize oldu

Şaka maka 24 yaşından da büyüksün sanırım. Hayal dünyandan çık, anneannenin evine git biraz kafanı toparla. Baban sana iyi gelmiyorsa iletişimi de kesersin. Sana ders olmuş, artık karşına çıkıp ben bakarım diyen herkes için işini gücünü bırakma. Ordan bunu kaçırayım şunu hapse attırayım bunun parasına konayım diyeceğine ya işe gir ya da okuma gibi bir hayalin varsa bırak bunları dersine çalış. Sevgiler <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…