- 28 Ekim 2020
- 357
- 240
- 29
- Konu Sahibi killerbeauty
Bir arkadaşım var babası senelerdir hayatı zehir etti.Kızın ufak yaştan beri psikolojini bozdu depresyona soktu.Kız 4 sene anneannesinde kaldı ama depresyondn çıkmadığı için hayata atılamadı. Tam kızı toparladık hayata atılıyor ailesinden de teselli eden oluyor derken hop tekrar kızın babası kötülük yapıyor ve kız intihar eşiğinde gidip geliyor. Kız şu an bir işte çalışıyor bir yandan okula ve kpssye hazırlanıyor kurslara da gidiyor ama evinde yaşarken sürekli bir şey olacak mı korkusu ile dolu.Yani o eve sırf başını bir yere koymak için gidiyor.Bu kız hayatını 24 yaşında toparlayabilecekken hayatına bir erkek girdi ve kızın okumasını çalışmasını kurslara girmesini engelledi ben sana yardımcı olucam diye ve kızı bırakıp gitti.Kız şimdi 1 sene para biriktirip üniversitesi şehir dışına çıkmasa bile kiraya çıkmayı düşünüyor.Bir kedisi var şu anda ve onun için o eve katlandığını onsuz yapamayacağını söylüyor.İkizide var babasının tarafında genellikle ve kediyi vermem etmem diyor.Öncelikle kedinin çipi takılı değil kız arkadaşım gizlice gidip taktırsa hukuken hayvan onun üzerine olur mu bu birinci sorum ve bu arada hayvan daha önce veterinere götürüldü ikizi kendi adına kart almış veterinerden ama hayvan çipsiz.İkincisi kız babası ile evde konuşmuyor iletişim kurmuyor bu sefer adam kızın sabah uyanık olduğu zamanlarda kızın öteki ikizi uyurken hayvana kaba davranıyor ve kız arkadaşım çıldırmış bir şekilde babasını şikayet etmeye çıktı ablası filan zor zaptetmiş ikiside araya girip bundan sonra kediye öyle davranmayacaksın ikizimle de evde konuşma demiş. Ama arkadaşım endişeli ve bir daha böyle bir şey yaparsa bu adam kimse beni tutamaz diyor.Şimdi şöyle bir şey var bu adam geçmişte FETÖCÜ ve hala da o insanlarla görüşmeye devam ediyor.Bu kızın da numarasını belki talip çıkar diye FETÖ'den hapis yatmış çıkmış adama vermiş. Adam tam bir ruh hastası kızları ayakları üzerinde durmasın evlensinler diyen FETÖcü kafasında bir tip. Kızlar annelerini çocuk yaşta da kaybettiler.
Esas sorum şu kız babasını FETÖCÜ olarak ve numarasının verildiğini söyleyerek şikayet edecekti ablası zaptetti. İkinci sorum bu adamın arama kayıtlarında bu adamlarla görüştüğü ortaya çıkarsa ki hepsi FETÖDEN hapis yatıp çıkmış insanlar babaları bir ceza alır mı? Çünkü kız gerçekten geleceği için endişeli hayat düzenimi oturtmama 1 yıl var ama ama korkuyorum diyor kedisi için endişeleniyor. 3.soru diyelim ki adam ceza aldı adamın maaşı kesilir mi ve ölen eşinden yani kızlarından aldığı maaş kesilir mi ve bu maaş kızlara verilir mi? İnanın daha çok detay anlatırdım ama çok sıkmak istemiyorum.Lütfen ricam internetten platformundayız rencide etmeden yardıma muhtaç insanlara yardım etmeniz kafanıza bir şüphe takılır ise de kibarca sormanız şimdiden teşekkürler.
Esas sorum şu kız babasını FETÖCÜ olarak ve numarasının verildiğini söyleyerek şikayet edecekti ablası zaptetti. İkinci sorum bu adamın arama kayıtlarında bu adamlarla görüştüğü ortaya çıkarsa ki hepsi FETÖDEN hapis yatıp çıkmış insanlar babaları bir ceza alır mı? Çünkü kız gerçekten geleceği için endişeli hayat düzenimi oturtmama 1 yıl var ama ama korkuyorum diyor kedisi için endişeleniyor. 3.soru diyelim ki adam ceza aldı adamın maaşı kesilir mi ve ölen eşinden yani kızlarından aldığı maaş kesilir mi ve bu maaş kızlara verilir mi? İnanın daha çok detay anlatırdım ama çok sıkmak istemiyorum.Lütfen ricam internetten platformundayız rencide etmeden yardıma muhtaç insanlara yardım etmeniz kafanıza bir şüphe takılır ise de kibarca sormanız şimdiden teşekkürler.