Avukat Bey öğrencilik amaçlı bulunduğum şehirde polisin keyfi gözaltı ve ve Savcılıktan izinsiz yapılan usülsüz arama uygulamasına maruz kaldım birde şikayetçi olmam durumunda kendilerini haklı çıkarmak için hakkımda kendilerine direnip hakaret ettiğimle ilgili yalan fezleke düzenlediler Tutanağada benim onlara ana bacı küfür ettiğimi sizi doğuya sürdüreceğim falan dediğimi yazmışlar oysa öyle bişey yok Savcıyada hakkında uyuşturucudan ihbar aldık diye yalan söylediler nihayetinde okul bitti memlekete döndüm ancak peşimden biton dava açıldı. Duruşmalara gidemedim avukatım yoktu adil yargılanmadım hakimse 1 sene hapis ve 20 bin para cezası verip ertelemiş HAGB kararı vermiş itiraz hakkımda yoktu son olarak e devlette HAGB kararından önce olaylar sırasında EGM ye verdiğim şikayet dilekçesinden dolayı bir hakaret davası daha açılmış, şimdi bu yeni açılan dava denetimlik süresinde olmadı eski davayı nasıl etkiler karşı taraf polis olduğu için ne yazıkki vatandaş haklı ve mağdur dahi olsa hukuk sistemimiz vatandaşı cezalandırıyor böyle bir haksızlık var ve kpss ye hazırlanıyorum Savcı TCK 53 sevk maddesi istemiş sizce sonuç ne olur nasıl bir yol izlemeliyim?