huhuuuuuu istanbul anadolu yakasını bilenler veya orda oturanlar

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
kızlar yakında ista gelcem ama hiçbir yeri bilmiyorum.. anadolu yakasında 2 hafta yada daha fazla kalacağım. istanbul ümraniyede.. ancak hiç bilmiyorum nerede ne zaman pazar olur nereye kurulur. ist ümraniyeye yakın yerler olursa sevinirim.. tam olarak ümraniyenin neresi bilmiyorum yerini ama adresi alınca daha ii olur yazarım.. bi el atın kızlar ya hadi nolur

ayrıca alışveriş nerden yapılır. hem ucuz hem güzel ürünler kıyafet ayakkabı çanta kozmetik herşey yani... nerede ne yenir ne içilir

Kadıköy salı pazarı meşhurdur canım :KK66:

salı pazarı ... umarım ümraniyeye yakındır... bütün adresleri yazcam öyle gezcem kızlar. tabiki en önemlisi ev adresi. yoksa bi kaybolursam beni bulan da olmaz kimseyi tanımıyorum istda çünkü. eşimin amcasının oğlunun evinde kalcaz kızımla çünkü..

Vala canım onu bilmem işte öğrenciyim ben genelde simit sarayında simit yer çay içeriz :KK52:

pazar günleri dudulluda pazar var canım,dudullu ümraniye bölgesi zaten çok yakın. ümraniye çarşı da alışveriş için herşeyi bulabileceğin bi yer öyle aşırı pahalı da değil

Tam hatırlayamıyorum ama sanırım cumartesi günleride ümraniye çarşı taraflarında pazar vardı sanırım :26:

pazar günleri dudulluda pazar var canım,dudullu ümraniye bölgesi zaten çok yakın. ümraniye çarşı da alışveriş için herşeyi bulabileceğin bi yer öyle aşırı pahalı da değil

hımm ona da giderim zaman çok. gerçi eşim de çok mıymıy edecek ama.. taksiye binsem ist turu attırır bana ..anlamam bile:KK60:

hiç taksiye gerek yok canım,otobüs bu sayılan yerlerin hepsinden geçiyo yeter ki nereye gitmek istediğini tam olarak söyle şöföre :)

hiç taksiye gerek yok canım,otobüs bu sayılan yerlerin hepsinden geçiyo yeter ki nereye gitmek istediğini tam olarak söyle şöföre :)

cnm benim kızım var 2,5 yaşında bebek arabası da olcak yanımda.... bi benim çanta.. bi de kızın kıyafetleri 1 poşet.. bi de kız yani çok eşyam olacağı için mecburen.. bir de dönüşte aynı otobüs karşıdan geçmiyor ki güzergahta..kesin kaybolurum...

X