Tefal actifry 2 in 1 fritözümü satıyorum. Taşınma durumumdan ötürü. Sadece 3 kez kullandim temiz ve saglamdir. Tefal magazasindan 900 tl ye almistim 4 ay önce. Altta patates kizartıp üstte tavuk vs.. farkli yemek yapabiliyosun. 700 tl ye veririm
Satılmıştır.....
Beko buharli temizleyicimi satiyorum saglamdir cocuklarim aldigim günden beri bir türlü hoşlanmadilar. Kullananlarin vazgecilmezi olur. Oylece bir kösede duruyor degerlensin istedim 100 tlye veririm
Cok az kullandigim tupperware 9.9 Litrelik sera. Büyük boy ve kücük boy şekerpareler satılıktır.
Hepsi 100 tl olur. Çanakkale içi elden verilir. Elinde yatak örtüsü olan varsa takas yapabilirim beyenirsem.
Tupperwareler satılmıştır
Doğtaş marka orta sehpa ile yine doğtaş marka 2 adet komidin satılıktır isteyene özelden resim atarim sagladir ihtiyaç fazlasıdır. Verge renklidir. 100 tl ye veririm ev boşalsın:))
Resim ekleyemedigim için buraya yaziyorum. Elimde kullanmadigim 1 adet çift kişilik altınbaşak silikon yorgan. 1 adet taç marka tek kişilik mikrofiber yorgan. 1 adet özdilek ranforce 4 mevsim yorgan vardır temiz saglamdir fiyatta anlaşılır yer kapliyorlar ihtiyaç fazlasi deģerlensin
Guncel bayanlar. ozellikle yorganlar canakkale ici eldend3 veririm markali az kullanilmis kaliteli yorganlar tek kişiliği 125 tl ye almistim geçen sene ben tek fiyatina 1 çift kisilik 2 tanede tek kisilik olmak üzere 3 yorgan vericem pazarlik vardir elimden ciksin yer kapliyo tasinicam atmaya kiyamiyorum yepyeni tertemiz yorganlar